Cornel Patrichi, atac la Jojo şi la Mihai Petre: „Nulităţi, nonvalori“

Mihai Petre şi Jojo au semnat, în urmă cu mai multe luni, cu postul Antena 1, acolo unde au devenit juraţi ai emisiunii „Dansează printre stele“. În această săptămână, conducerea

Mihai Petre şi Jojo au semnat, în urmă cu mai multe luni, cu postul Antena 1, acolo unde au devenit juraţi ai emisiunii „Dansează printre stele“.

cornel-patrichi-18478281

În această săptămână, conducerea trustului Intact a anunţat că show-ul iese din grila de programe, deoarece nu a avut audienţe destul de bune. Imediat după această decizie, Cornel Patrichi, fost jurat la „Dansez pentru tine“ şi coleg cu Jojo şi Mihai Petre la Pro TV, a lansat un atac dur la adresa celor care au format juriul emisiunii „Dansează printre stele“.

„Acum, pe micile ecrane, apar numai baloane umflate iraţional.

Aşa a fost şi cu acest show de dans şi, în special, cu cei care au format juriul. Mihai Petre este o nulitate, un tip care, din punctul meu de vedere, nu are nici patru clase, după felul în care se exprimă, după cum le vorbeşte oamenilor de acasă. El nu are nicio treabă cu partea artistică, se dă mare dansator, se consideră buricul pământului“, a spus Cornel Patrichi pentru WOWbiz.

juriu-danseaza-printre-vise

Fosta vedetă de la Pro TV nu a menajat-o nici pe Jojo, afirmând despre aceasta că nu are nicio treabă cu dansul.

„Cine este această Jojo şi ce a făcut ea în dans până acum? O nespălată, cu părul vâlvoi, care vorbeşte fără să ştie nimic! Ce să mai zic de ceilalţi, Igor şi Nea Mărin... Nu au ce căuta acolo! Juriul a fost format din nonvalori, la fel ca şi alţii din echipă“, a încheiat acesta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod