Câinii Biancăi Drăguşanu sunt şi ei la dietă?

Bianca Drăguşanu are doi căţei foarte simpatici pe care îi cară mereu după ea. Şi cum roşcata îşi iubeşte animăluţele de companie foarte mult, vedeta îi pozează ori de câte ori are

Bianca Drăguşanu are doi căţei foarte simpatici pe care îi cară mereu după ea. Şi cum roşcata îşi iubeşte animăluţele de companie foarte mult, vedeta îi pozează ori de câte ori are ocazia.

Recent, Bianca a postat pe pagina ei de Facebook o poză cu yorkshir-ul terrier şi bichon-ul maltez, iar comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară. "Şi ei sunt la dietă? Tot pe roşii îi ţii? Oricum sunt super drăgălaşi", a scris o fană. O altă admiratoare i-a scris Biancăi: "Şi căţeii sunt slabi ca tine."
Toate aceste comentarii au venit după ce zilele trecute au apărut mai multe materiale în care Bianca era criticată că ar fi prea slabă, în pragul anorexiei chiar.

"Lăsaţi-mă în pace. Nu mă înfometez. Mănânc în jur de 2000 de calorii pe zi, eu cred că e de ajuns. Să ştiti că dacă mi se face poftă de ceva nu mă abţin. Mănânc cât vreau eu nu cât vreţi voi. Plus că fac tot felul de activităţi care ard calorii. Mă dau cu rolele prin parc ore în şir de exemplu", a spus Bianca, la Antena 1.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod