Bianca şi Cristea au împărţit aceeaşi cameră la Paris. Noi dovezi!

Deşi era proaspăt căsătorită cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu a împărţit timp de trei nopţi acelaşi pat cu fostul iubit într-un hotel de lux din cel mai romantic oraş, Paris.

Deşi era proaspăt căsătorită cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu a împărţit timp de trei nopţi acelaşi pat cu fostul iubit într-un hotel de lux din cel mai romantic oraş, Paris.

Potrivit jurnaliştilor de la Cancan.ro care au intrat în posesia unei facturi, Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea au petrecut trei nopţi pasionale într-o cameră de lux, apartamentul 526, într-un hotel de cinci stele situat în apropiere de Operă şi de celebrele galerii Lafayette şi Printemps din Paris.

Pentru el şi Bianca, fotbalistul a rezervat una dintre cele mai scumpe camere, care l-a costat în jur de 1500 de euro.

Cei doi s-au cazat vineri şi au părasit oraşul luni, revenind în ţară cu zboruri diferite. Pentru a nu fi descoperită, Bianca şi-a luat biletele de avion pe numele "Anca Calintir", în paşaport ea figurând cu numele Anca Bianca Calintir Drăguşanu. Sub acelaşi nume, roşcata s-a cazat şi la hotel.

Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav a început pe 2 ianuarie când Bianca a plecat de acasă şi, potrivit lui Victor, timp de 4 zile nu a răspuns la telefon.

Bianca a petrecut aceste zile la Paris, alături de fostul ei iubit Adi Cristea. La aeroport, când i s-a spus că şi Adrian Cristea a fost la Paris, Bianca a refuzat să comenteze, spunând că este doar o “coincidenţă”. Aceeaşi reacţie a avut-o şi fotbalistul.

Marți, Victor Slav a fost invitat la emisiunea lui Măruță de la Pro TV, iar prezentatorul de la meteo a afirmat că este hotărât să divorțeze. “Îmi doresc o familie unită, liniştită. Se pare că nu putem noi doi.

Nu este un capăt de ţară. Nu suntem primii care nu pot. Vorbesc despre viitoarea fosta soţie. Nu contează cu cine a plecat. Da, divorţez”, a declarat Victor.

Povestea de dragoste dintre Bianca şi Victor Slav a început în decembrie 2012, iar câteva luni mai târziu cei doi deja plănuiau o viaţă împreună. În septembrie anul trecut, au făcut pasul cel mare şi s-au căsătorit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod