Bianca şi Bote, un nou episod!

Nu-mi place să mă laud, dar am ajuns la concluzia că am fler... Sau, din păcate pentru mine am ajuns să cunosc prea bine această lume a piţipoancelor şi a domnilor bine, dar extrem de nesiguri

Nu-mi place să mă laud, dar am ajuns la concluzia că am fler... Sau, din păcate pentru mine am ajuns să cunosc prea bine această lume a piţipoancelor şi a domnilor bine, dar extrem de nesiguri pe ei. În mijlocul scandalului dintre Bianca şi Bote, când ea îl acuza că i-a spart dinţii cu uşa şi el spunea că se desparte pentru totdeauna de ea, eu am spus că acesta este numai un episod, un capitol menit să le ridice popularitatea.

Să nu uităm apoi că a urmat marea dragoste a Biancăi şi a lui Cristea, dar şi cea a lui Bote cu Valeria Marini. În cazul burlacului visat de toate femeile din România se punea problema şi de o căsnicie, însă Bote se pare că nu a fost pregătit, pentru că zilele acestea citeam că el s-a despărţit de frumoasa lui... logodnică.

În momentul în care am citit ştirea am mirosit un iz de marketing. Chiar aşa a şi fost, dacă stăm să ne gândim că peste puţin timp începe Burlăciţa, o nouă emisie la Antena 1, în care protagonistă va fi Bianca, iar şeful cel mare, Bote. Să vă spun ce urmează?

Pey, eu zic că aceeaşi telenovelă lacrimogenă, cu urcuşuri şi coborâşuri, cu declaraţii de dragoste şi scene de isterie, cu despărţiri şi împăcări, cu zvonuri despre o eventuală căsnicie, şi apoi despre încă o despărţire. Şi tot aşa...

Abia aştept!!!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod