Bărbăţia, tranşată între Pepe şi Tudy!

Încă de la început trebuie să mărturisesc că în acest scandal mediatic, declanşat odată cu divorţul Oanei Zăvoranu şi al lui Pepe, indubitabil am ţinut cu el. Mi s-a părut normal să dau

Încă de la început trebuie să mărturisesc că în acest scandal mediatic, declanşat odată cu divorţul Oanei Zăvoranu şi al lui Pepe, indubitabil am ţinut cu el. Mi s-a părut normal să dau credinţă unui om care a venit cu probe, care şi-a păstrat acelaşi discurs de la început până la final şi care nu a făcut decât să răspundă la nişte acuzaţii.

Astăzi însă mă văd în postura de a comenta ultimele acţiuni întreprinse de el, acţiuni care, fie că recunoaşte sau nu, nu fac onoare niciunui om. Ok, ai fost înşelat, ok orgoliu tău este rănit şi acest lucru nu poate fi contestat de nimeni... Ai dovedit ce aveai de dovedit, ai demonstrat că soţia te-a înşelat, ai dezvăluit şi identitatea amantului, ai spus că ai filmuleţe, mesaje şi declaraţii, dar de aici pâna la a "arunca" o serie de CD-uri cu omul în ipostaze stânjenitoare este destul de grav şi neonorant. Aici nu ai mai lovit în el şi în soţia ta, ci şi în apropiaţii lui - oameni fără vină, dar şi în telespectatori, avizi de scandal ce-i drept, dar oripilaţi după ce au văzut.

Pepe a demonstat prin acest comportament, frustrarea şi oftica, dacă mi se permite termenul, oftica vizavi de ce i s-a întâmplat. Sigur, fiecare dintre noi reacţionăm altfel atunci când suntem puşi într-o astfel de situaţie, dar proverbul "Cel mai deştept cedează", nu a fost inventat degeaba. De bun simţ ar fi fost, din punctul meu de vedere, să lase lucrurile spuse şi atât. Faptul că a avut tăria să-i arate soacrei lui filmuleţul cu Tudy în timp ce se masturba, faptul că a avut tăria să dea spre publicare - pentru că sigur asta s-a întâmplat - aceleaşi filmuleţe, denotă clar un grad ridicat de neobrăzare.

Vezi ai înregistrarea de la Happy Hour

Dacă s-ar fi oprit la timp, publicul ar fi rămas cu imaginea unui artist curat, unui bărbat deştept care a ştiut cum să o învingă pe Oana Zăvoranu - o tipă extrem de greu de învins, ce-i drept - cu imaginea unui om extrem de puternic şi de abil. Acum, însă, am sentimentul că oamenii îl percep drept un frustrat şi un complexat, un soţ înşelat care merita, pentru că uite că este de cea mai joasă speţă.

Sper să mă înşel, dar tare îmi este teamă că din tot acest scandal nu vom avea doar două imagini şifonate, ci trei: Oana Zăvoranu, Tudy şi Pepe.

Tu ce părere ai?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod