Băncile i-ar putea confisca averea lui Adrian Iovan

Vila din Otopeni în care a locuit regretatul Adrian Iovan va fi scoasă la vânzare de către bancă, în cazul în care moştenitorii nu vor prelua creditul. Imobilul cu şapte camere şi

Vila din Otopeni în care a locuit regretatul Adrian Iovan va fi scoasă la vânzare de către bancă, în cazul în care moştenitorii nu vor prelua creditul.

Imobilul cu şapte camere şi piscină exterioară a fost cumpărat împreună cu iubita lui de atunci, doctoriţa Mihela Steriu. Cei doi au contribuit financiar la construcţia casei şi au devenit proprietari comuni. După despărţire, doctoriţa şi-a adjudecat etajul, iar Iovan a rămas cu parterul.

În 2009, pilotul a făcut un credit ipotecar la bancă, pe o perioadă de 25 de ani.

De atunci, Iovan a reuşit să achite doar o parte din împrumut, urmând ca după ce se stabili succesiunea, creditul să fie preluat de urmaşii pilotului. Dacă niciunul dintre moştenitori nu va accepta creditul, imobilul va fi executat silit, potrivit cancan.ro.

Din cauza datoriilor mari dar şi a întreţinerii costisitoare a vilei, Iovan a căutat să vândă imobilul cu suma de 260.000 de euro, jumătate din sumă urmând să revină copropietarului casei.

Pilotul Adrian Iovan, decedat în accidentul aviatic din Apuseni pe 20 ianuarie, a lăsat în urmă doi copii, Irina (30 de ani) şi Albert (8 ani), care vor împărţi averea strânsă de părintele lor în cei 38 de ani de muncă.

Iovan a lăsat moştenire o vilă în Otopeni, o căsuţă de vacanţă în Butimanu (Dâmboviţa) şi un apartament în Bucureşti, în total trei locuinţe evaluate la aproximativ 325.000 de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod