"Băi tâmpitule, tu eşti prost?", de la Ilie Năstase citire

"Băi! Pleacă mă de aici! Dă-te la o parte! Vrei să îţi dau una? Tu eşti prost mă? Băi, tu eşti prost? Vrei să te iau la bătaie? Băi tâmpitule, pleacă mă dracu de aici!", i-a spus

"Băi! Pleacă mă de aici! Dă-te la o parte! Vrei să îţi dau una? Tu eşti prost mă? Băi, tu eşti prost? Vrei să te iau la bătaie? Băi tâmpitule, pleacă mă dracu de aici!", i-a spus Năstase cameramanului.

"Dar de ce vă supăraţi?", l-a întrebat nedumerită reporterul Antena 1. "Mă supăr că esti proastă, de aia!", a replicat fostul tenismen vizibil deranjat că este filmat.

Acesta a fost schimbul de replici dintre Ilie Năstase şi jurnaliştii prezenţi la Aeroportul Henri Coandă, care-l aşteptau să-i pună întrebări referitoare la scandalul financiar în care este implicat şi acuzat de Ruxandra Dragomir.

Mult prea nervos pentru că a trebuit să plece de lângă iubita Brigitte şi pentru că trebuie să explice ce a făcut cu banii pentru Şcoala de tenis pe care voiam să o deschidă, fostul mare tenismen a găsit de cuviinţă să-i jignească pe jurnalişti.

Şi asta nu este singura dată când bărbatul face circ în public.

Este de-a dreptul jenant pentru o personalitate ca Ilie Năstase. Nici valorile nu mai sunt ce erau o dată!!!!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod