Aseară am fost la film cu X Factor şi Orange!

A fost o decizie luată pe ultima sută de metri, dar trebuie să recunosc că a fost una reuşită. Ajunsă, bineînţeles mai devreme, am luat pulsul locului. Mi-a plăcut cinematograful de la

A fost o decizie luată pe ultima sută de metri, dar trebuie să recunosc că a fost una reuşită. Ajunsă, bineînţeles mai devreme, am luat pulsul locului. Mi-a plăcut cinematograful de la Băneasa Shopping City- n-am mai fost până aseară spre ruşinea mea - mi-au plăcut oamenii şi, mai ales, mi-au plăcut concurenţii şi mentorii de la X Factor.

Pe Morar l-am văzut doar prin mall, omul era grăbit să ajungă la emisiune, însă pe Adrian Sână şi pe Paula Seling am putut să-i observ mai mult.

Când i-am văzut alături de concurenţii lor, mi-am amintit de vremurile când eram elevă. Asemenea mie şi colegilor mei, concurenţii s-au strâns ghem în jurul mentorilor  şi se vedea clar cum le sorbeau fiecare cuvânt, dovadă că nici la film nu s-au putut rupe de atmosfera show-ului.

Dacă ar fi să fac o diferenţiere între cele două echipe, aş spune că cei aflaţi sub aripa protectoare a lui Adi Sână sunt mai relaxaţi, mai energici, mai glumeţi, în timp ce oamenii Paulei Seling sunt, asemenea ei, exemplar de profi. Din discuţiile pe care le aveau se vedea clar că sunt interesaţi să afle cât mai multe, să fie cât mai bine pregătiţi.

Probabil că aceasta este şi o trăsătură transmisă oarecum de artistă.

În fine, seara de ieri a fost una în stil VIP alături de finaliştii X Factor

Reprezentanţii Antena 1 ne-au lămurit că acesta este primul moment în care concurenţii, dar şi juraţii au reuşit să se desprindă de solicitările showului, să uite de emoţiile galelor live de weekend-ul acesta şi să petreacă o seară relaxată, la film, cu suc şi popcorn. Finaliştii nu au putut însă pierde din vedere faptul că tema galei live de sâmbătă este melodii celebre din filme care au scris istorie, iar discuţiile aprinse despre X Factor au pornit din nou, aşa cum era de aşteptat.

Astăzi, dis-de-dimineaţă, concurenţii s-au reîntors la pregătirile pentru galele live, însă cu siguranţă seara petrecută la film le va da energia necesară pentru a face faţă noilor provocări.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod