Andreea Marin a plătit 1.000 de euro ca să scape de presă la revenirea în ţară

La fel de minuţios cum şi-a pregătit plecarea cu familia în Dubai, aşa a procedat Zâna şi la reîntoarcerea în ţară de sâmbătă seara. Se pare că, vedeta a plătit în jur de 1.000 de

La fel de minuţios cum şi-a pregătit plecarea cu familia în Dubai, aşa a procedat Zâna şi la reîntoarcerea în ţară de sâmbătă seara. Se pare că, vedeta a plătit în jur de 1.000 de euro pentru a închiria salonul VIP al aeroportului şi pentru a fi înconjurtă de bodyguarzi care să o apere atât pe ea, cât şi pe Violeta de tot acest scandal mediatic.

Au anunţat că se despart, iar acum trag de pe urmele declaraţiilor lor. Ştefan Bănică şi Andreea Marin s-au întors separat, dar fiecare a fost aşteptat cu nerăbdare la aeroport de către presă pentru a afla cât mai multe detalii despre divorţul lor.

Şi pentru că Ştefan a venit înaintea Andreei în ţară şi a fost asaltat de jurnalişti, Zâna a decis ca la venirea ei împreună cu fiica lor să încerce să scape de aceştia.

Totul a fost pregătit până la cel mai mic detaliu. Vedeta a închiriat din timp salonul oficial al aeroportului Henri Coandă şi a angajat mulţi bodyguarzi pentru a-i urmări maşina personală în drum spre vila din Tei. Cele două au fost preluate din salonul VIP de şoferul personal, iar gărzile de corp au avut grijă de ele până ce s-a deschis garajul casei lor.

"Nu a fost aşteptată de maşină pe pistă, cum s-a zvonit.

Aşa ceva este imposibil, pentru că accesul autoturismelor pe pistă este strict interzis. Andreea Marin a fost luată cu microbuzul aeroportului şi dusă la salonul oficial pe care l-a închiriat pentru o oră. De acolo a plecat cu maşina personală. A costat în jur de 1.000 de euro", a declarat Valentin Iordache, purtătorulul de cuvânt al Aeroportului Henri Coandă pentru ziarul Click.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod