Andreea Bălan, un nou atac la Keo. De vină este rochia de mireasă purtată de Misty!

Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit la începutul acestui an, după o relaţie care a durat aproximativ 8 ani de zile. De vină a fost artistul, care se iubea, de mai bine de un an de zile, cu o

Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit la începutul acestui an, după o relaţie care a durat aproximativ 8 ani de zile. De vină a fost artistul, care se iubea, de mai bine de un an de zile, cu o altă cântăreaţă, Misty.

Andreea-Balan-Keo_

Imediat ce a aflat acest lucru, Andreea Bălan a pus capăt relaţiei, iar Keo a rămas cu amanta, alături de care are acum o relaţie oficială. În urmă cu câteva zile, de Halloween, Misty a decis să se deghizeze în mireasă, lucru care a deranjat-o cumplit pe Andreea Bălan.

Imediat după ce a văzut poza cu Misty, Andreea Bălan a postat pe Facebook un mesaj prin care încerca să-l atace pe fostul ei iubit.

„Un bărbat slab nu poate fi cu o femeie puternică. Nu ar şti ce să facă cu ea. Da, eu sunt o femeie foarte puternică“, a scris cântăreaţa pe celebra reţea de socializare.

misty mireasa

Cei de la Cancan notează că, imediat după ce a scris acest lucru, Andreea Bălan a fost susţinută de fanii ei, care i-au spus că fostul ei iubit Keo nu a meritat-o.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod