Andreea Bălan nu vrea să pozeze goală!

Artista a refuzat o ofertă de 20.000 de euro venită din parte unei reviste pentru bărbaţi. Mai mult, blondina spune că "banii nu sunt o motivaţie pentru a poza goală". Andreea Bălan a
Artista a refuzat o ofertă de 20.000 de euro venită din parte unei reviste pentru bărbaţi. Mai mult, blondina spune că "banii nu sunt o motivaţie pentru a poza goală".

Andreea Bălan a declarat în aceste zile, prin ziarele de scandal, că este asaltată cu propuneri din partea revistelor pentru bărbaţi să pozeze goală. Însă, Andreea nici nu vrea să audă de aşa ceva."Oferta a venit în anul 2007, când eram în Mexic şi concuram la „Dansez pentru tine". În fiecare an, „Playboy" România îmi propune să pozez goală, iar eu îi refuz elegant, pentru că banii nu sunt pentru mine o motivaţie de a poza goală. Eu pozez sexy pentru cariera mea şi pentru a-mi promova proiectele, dar în niciun caz de dragul unei reviste pentru bărbaţi nu voi poza goală", a spus cântăreaţa.
Mai mult, cântăreaţa se laudă că iubitul său Keo,nu este gelos pe bărbaţii care încearcă să o cucerească şi nici nu-l deranjează apariţiile sexy din videoclipuri."Keo nu a fost gelos niciodată, el este cel care mă susţine în carieră cu piese şi idei" povesteşte Andreea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod