Alexandra Stan s-a cuplat cu impresarul ei, dar îşi ascunde relaţia

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute şi sexi cântăreţe internaţionale care se bucură de succes din plin. Cariera sa se datorează atât ei, cât şi impresarului ei, Marcel Prodan,

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute şi sexi cântăreţe internaţionale care se bucură de succes din plin. Cariera sa se datorează atât ei, cât şi impresarului ei, Marcel Prodan, în compania căruia cântăreaţa pare că se simte foarte bine. Chiar dacă este dorită de mulţi bărbaţi, blonda l-a ales pe managerul ei pentru a-i fi partener.

La doar 23 de ani, Alexandra are parte de tot ce şi-ar putea dori o fată de vârsta ei. Cu un succes mai mare decât cel al Rihannei, blonda rămâne o fată modestă ce nu uită să le mulţumească celor care au ajutat-o.

Cel care se bucură de iubirea şi recunoştinţa Alexandrei este chiar impresarul ei, cu care s-a afişat zilele trecute prin Bucureşti în ipostaze ce le dă de gol relaţia.

Plecaţi mai mult în străinătate, cei doi nu au fost prinşi până acum în fapt. Dar zilele trecute, Alexandra şi Marcel au fost surprinşi de paparazzi "Click" când mergeau la o cafenea din zona Palatului Parlamentului. De menţionat este faptul că cei doi se aflau la început în compania unor prieteni, în prezenţa cărora se purtau distant, fără să lase de banuit că între ei ar fi ceva mai mult decât o relaţie strict profesională.

Imediat ce au rămas singuri, fără să bănuiască că vor fi fotografiaţi, blonda şi impresarul s-au luat de mână şi au fost foarte drăgăstoşi unul cu celălalt.

După plecarea din cafenea, cei doi au plecat foarte grăbiţi spre un hotel din Capitală, cu maşina lui Marcel. Reporterii "Click" au încercat să ia legătura cu cei doi amorezi, dar niciunul dintre ei nu a fost de găsit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod