Adriana Bahmuţeanu a dat de înţeles că ar fi însărcinată cu noul iubit

După numeroase despărţiri de Prigoană, Adriana Bahmuţeanu şi-a găsit liniştea în braţele unui bărbat pe care suţine că îl iubeşte foarte mult. Mai mult decât atât, vedeta TV a dat de

După numeroase despărţiri de Prigoană, Adriana Bahmuţeanu şi-a găsit liniştea în braţele unui bărbat pe care suţine că îl iubeşte foarte mult. Mai mult decât atât, vedeta TV a dat de înţeles că ar fi gravidă cu noul partener, sau cel puţin că au în plan acest lucru.

De când a divorţat de Silviu Prigoană, vedeta TV a găsit alinare în braţele unui bărbat cu mult mai tânăr ca ea. Deşi toată lumea se aştepta să se întoarcă la fostul soţ, Adriana Bahmuţeanu pare mai hotărâtă ca oricând să-şi construiască un viitor alături de noul iubit.

Aseară, Adriana Bahmuţeanu a făcut pentru Cristi Brancu o declaraţie care ne pune pe gânduri.

Aceasta a lansat ipoteza că ar fi însărcinată cu Mihai Popescu, sau cel puţin că au în plan să facă o fetiţă.

"Eu şi Mihai ne dorim o fetiţă. Chiar îmi doresc să am un copil cu el. Îl iubesc şi mă bucur ca e în viaţa mea. Toate aceste discuţii despre Prigoană, aceste scandaluri îmi fac rău. Dacă sunt însărcinată? Asta dăunează. Oamenii nu se gândesc la treaba asta? Serios, dacă sunt gravidă? Nu contează dacă sunt sau nu, dar daca aş fi toate astea mi-ar afecta", a declarat Adriana pentru Antena 2.

Chiar dacă moderatorul emisiunii "Agentul VIP" i-a dat Adrianei vestea că Prigoană s-a despărţit de iubită, aceasta a continuat să fie fermă cu privire la dorinţele ei.

"Mi-e milă de el, îmi pare rău pentru ce i se întâmplă, are mari probleme cu inima, dar ce să-i fac? Nu vreau decât să fie fericit, liniştit, să aibă o femeie în viaţa lui care să-l înţeleagă.

Sunt lucruri trecute între noi şi nu mai pot, nu mai vreau, nu mă mai interesează, poate să spună ce vrea el", a spus Bahmu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod