S-a dat startul primelor premii de beauty din blogosfera romaneasca!

Pentru ca ne plac produsele cosmetice, dar si calitatea, a sosit momentul sa le premiem pe cele mai bune! Blogul From Mona with Gloss organizeaza primele premii de beauty din blogosfera romaneasca.
FMWG Beauty Awards ofera posibilitatea cititoarelor sa isi aleaga preferatele, desemnand astfel produsele anului 2013. Sunt 10 categorii de votare unde ele isi pot exprima parerea: Cel mai bun produs pentru ingrijirea tenului, Oja anului, Cel mai bun produs de ingrijire a corpului, Cel mai bun produs de ingrijire a parului, Inovatia anului, Cel mai bun produs de baie, Parfumul anului, Cel mai bun produs pentru machiajul fetei, Cel mai bun produs pentru machiajul ochilor si Rujul anului 2013.

In plus, cititoarele care voteaza vor fi premiate prin tragere la sorti cu 3 cosuri cu toate produsele castigatoare ale editiei.  Nominalizarile au fost deja anuntate, iar votarea se face printr-un formular special.
Voturile se vor inregistra pana pe 30 ianuarie, iar pe 4 februarie vom afla produsele anului si castigatoarele cosurilor de produse. Voteaza si tu aici preferatele tale!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod