Pinocchio şi Lampa lui Alladin, primele piese de teatru pentru copii ale anului, puse în scenă de Teatrul de Animaţie Ţăndărică la Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, cinematograful din Băneasa Shopping City, continuă să găzduiască şi în 2014 piesele de teatru atât de îndrăgite de copii, puse în scenă de Teatrul de Animaţie Ţăndărică. În acest weekend, două personaje de referinţă vor stârni curiozitatea şi entuziasmul celor mici: Pinocchio şi Alladin.

Povestea păpuşii de lemn Pinocchio, extrem de iubită de copiii din întreaga lume, este jucată într-o manieră modernă, extrem de captivantă sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 11.00. În Pinocchio ni se povesteşte despre Gepetto, un tâmplar dintr-un mic orăşel italian, care găseşte într-o bună zi o buturugă năzdrăvană, din care ciopleşte o păpuşă de lemn ce prinde viaţă şi pe care o botează Pinocchio. Aşa începe povestea lui Pinocchio, care trece printr-o mulţime de peripeţii, din care învaţă ce înseamnă să fii bun şi ascultător.

Drept recompensă, „Zâna cea Bună" îl va transforma într-un băieţel adevărat.

În această nouă versiune, animaţia digitală ocupă un rol important în cursul acţiunii, îmbinându-se perfect cu jocul la vedere al actorilor, cu păpuşile mari, măştile şi costumele sugestive.

Piesa “Lampa lui Alladin”, a cărei poveste face parte din celebra antologie O mie şi una de nopţi - cel mai vechi manuscris arab,urmăreşte aventurile pline de haz ale lui Alladin şi ale lămpii sale fermecate, ce are puterea să-i îndeplinească orice dorinţă.



Marionetele impresionante, decorurile superbe si efectele cu lumini de cuarţ reprezinta noutatea ce îi vor captiva pe copii.

Piesa va putea fi vizionată duminică, 19 ianuarie, de la ora 11.00.

Regia ambelor spectacole este semnată de Cristian Pepino, scenografia este asigurată de Cristina Pepino iar muzica compusă de Dan Bălan.

În continuarea acestei  stagiuni, alături de Pinocchio şi Lampa lui Alladin vor mai fi puse în scenă următoarele spectacole: Albă ca Zăpada, pe 25 ianuarie, Motanul Încălţat, pe 1 februarie, iar  în data de 8 februarie, Punguţa cu doi bani.

Programul complet al pieselor ce vor fi jucate în următoarea perioadă  poate fi găsit pe pagina www.grandcinemaandmore.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod