Unele Pink Box-uri din Octombrie ascund secretul unui par superb. Afla despre ce este vorba!

Masca Dermaglin, căci despre ea este vorba, este ideală pentru părul cu tendință de îngrășare, predispus căderii. Masca este îmbogațită cu minerale prețioase din Argila verde

Masca Dermaglin, căci despre ea este vorba, este ideală pentru părul cu tendință de îngrășare, predispus căderii.
Masca este îmbogațită cu minerale prețioase din Argila verde cambriană, minerale indispensabile pentru un scalp sănătos și un păr strălucitor.
Complexul bio-activ de ingrediente curata scalpul in profunzime, absoarbe excesul de sebum, microflora nesanatoasa, toxinele si ionii metalici daunatori din mediul inconjurator.
Prin actiunea sa delicata de exfoliere, masca elimina eficient matreata.
Hraneste si regenereaza parul de la radacina pana la varf.
Proteinele de matase sau „parul lichid” cum mai sunt denumite, refac deficitul de componente naturale din structura firului de par, dau stralucire si asigura un aspect sanatos parului.
Totodata, acest ingredient activ hidrateaza parul in profunzime si creeaza la suprafata firului de par un film de protectie, prevenind uscarea si deshidratarea sa.
Mod de folosire
Aplicati masca pe scalpul umed, masand usor.

Lasati-o sa actioneze 20-30 min, pana se usuca, si indepartati-o delicat cu apa calduta din abundenta. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati masca de 1-2 ori pe saptamana, in functie de necesitatile parului. In cazul unui tratament intensiv, utilizati masca zilnic.
• regenereaza radacina parului
• stimuleaza cresterea parului si previne caderea sa
• elimina sebumul si matreata

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod