Despre igiena zilnică a zonei intime - tu o respecti?

Discutam de curand cu o specialista Eucerin despre problemele legate de igiena intima in Romania. Astfel am aflat  ca un procent inspaimantator de femei nu stie ce produse trebuie sa utilizeze,

Discutam de curand cu o specialista Eucerin despre problemele legate de igiena intima in Romania. Astfel am aflat  ca un procent inspaimantator de femei nu stie ce produse trebuie sa utilizeze, majoritatea optand pentru sapunul bar obisnuit.

[caption id="attachment_202" align="alignright" width="130" caption="Intim Protect de la Eucerin, 39 RON"][/caption]

Trebuie sa constientizati ca zona intimă a femeii este extrem de sensibilă şi diferă de celelalte părţi ale corpului - 75% dintre femei suferă cel puţin odată în viaţă de micoză vaginală.

Aceasta problema poate fi evitata prin simpla inlocuire a sapunului comun cu unul special.

Eucerin a studiat necesitatile unei femei pentru ingrijirea zonei intime, iar acum va propune sa utilizati un produs special, si anume  lotiunea Intim Protect, o loţiune delicată care nu include săpun, creată special pentru protecţia şi sănătatea zonei intime şi adaptată la valoarea normală a pH-ului pielii. Aceasta este extrem de delicată cu zona ta intimă datorită ingredientelor naturale şi îţi oferă îngrijirea completă şi prospeţimea de care ai nevoie, în fiecare zi, pentru că nu conţine substanţe alcaline şi coloranţi.

Aceasta respectă nevoile zonei intime, oferind o curăţare blândă datorită acidului lactic şi uleiului de bisabol, ambele cu proprietăţi calmante. Acidul lactic reprezintă o componentă naturală antibacteriană a zonei intime care asigură un nivel constant al pH-ului, prevenind astfel iritaţiile, în timp ce uleiul de bisabol, extras din muşeţel, îi conferă proprietăţi anti-inflamatorii, făcând acest produs plăcut şi delicat cu zona intimă.

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod