Rețete ratate: Cele mai spectaculoase eșecuri în bucătărie pe timp de carantină

Carantina COVID-19 a dus la o explozie a interesului pentru gătit. Dar și la o sumedenie de eșecuri glorioase în bucătărie.

Până la izbucnirea pandemiei noului coronavirus, puțină lume mai prețuia plăcerea de a găti și de a mânca acasă. Comenzile online, produsele fast food cumpărate în oraș și mesele la restaurant deveniseră cel mai facil mod de a mânca, deși nu și cel mai sănătos. Gătitul rămăsese doar pasiunea unora și ritualul persoanelor în vârstă sau al populației cu precădere din mediul rural.

Printre cele câteva lucruri bune pe care le aduce izolarea socială impusă de pandemie se numără și faptul că tot mai mulți oameni, din toată lumea, decoperă sau redescoperă plăcerea de a găti, plăcerea de experimenta în bucătărie și de a savura mâncarea făcută cu mâinile tale, în care ai investit timp, energie și bucurie.

Cu toate neajunsurile acestui mod forțat de viață la care suntem nevoiți să ne adaptăm, avem acest avantaj de care până acum câteva luni nu știam să ne bucurăm - timpul liber petrecut în bucătărie nu este niciodată pierdut.

Nici măcar atunci când bunătățile așteptate se transformă în eșecuri epice.

Când milioane de oameni din lumea se apucă de experiemente culinare, lucrurile nu ies mereu de nota 10, dar ceea ce contează este că încearcă, se distrează și mulți trec amuzați peste nereușite, acceptându-și greșelile, cerând sfaturi, promițând că vor încerca din nou. Asta contează cel mai mult. Până la urmă, din greșeli învățăm multe, nu-i așa?

Bored Panda prezintă o serie de eșecuri spectaculoase în bucutărie înregistrate pe timp de carantină, dezvăluite de autorii lor.
Una au vrut, altceva le-a ieșit, dar acum nereușitele culinare au farmecul lor și ne ajută să trecem mai ușor peste această perioadă grea.

Citește și: Cele mai frumoase modele de macarons pentru copii și adulți: Sunt irezistibile!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod