Noua moda: Kangoo Jumps pe heavy metal! Kinga Sebestyen face show rock la Festivalul International de Kangoo Jumps, in Bulgaria

Kinga Sebestyen pregateste un show fara precedent la Festivalul International de Kangoo Jumps, ce va avea loc pe 26 si 27 septembrie, la Sofia, Bulgaria.
Cunoscutul instructor de fitness a pregatit o coregrafie inedita, participantii urmand sa sara la unison pe ghete, pe ritmuri de heavy metal.

Mai mult, unul din cei mai cunoscuti artisti de rock din Bulgaria va canta live la chitara electrica, precum la un concert pe stadion, pentru ca experienta sa fie cu adevarat incendiara.

La Festivalul International de Kangoo Jumps vor participa peste 600 de instructori si pasionati de sport din 28 de tari, printre care si Romania. Kinga Sebestyen este initiatorul si organizatorul acestui festival, ce s-a tinut pana acum in Statele Unite ale Americii, dar si la Bucuresti.

“Cand am tinut festivalul in Romania, am sarit inclusiv pe ritmuri de muzica populara romaneasca.
Acum, in Bulgaria, o sa avem o coregrafie pe heavy metal. Kangoo Jumps inseamna energie si sanatate, iar muzica rock poate fi coloana sonora ideala pentru sesiuni de sport. La festivalul de la Sofia s-au inscris pana acum sute de oameni din intreaga lume. Vom avea sesiuni de Kangoo Jumps, workshopuri, concursuri de coregrafie si ore de master class. Va fi un eveniment foarte mare”,
spune Kinga Sebestyen.

Cei care vor sa participe la Festivalul International de Kangoo Jumps din Sofia se pot inscrie pe www.kjfestival.com.

Kinga Sebestyen este cel mai renumit instructor de Kangoo Jumps din Romania si primul distribuitor de ghete Kangoo Jumps din lume.

Kinga Sebestyen este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit.

In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

Kinga a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, in mai multe tari europene si a ajuns sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod