Interzis bărbaţilor: 5 zile de distracţie la megapetrecerea lesbienelor

Petrecerile se ţin lanţ la Club Skirts Dinah Shore Weekend


Cu timpul, evenimentul a început să atragă sponsori importanți și vedete, o confirmare a aprecierii de care se bucură. Anul acesta, printre artiștii care au venit s-a numărat și Lea DeLaria, cunoscut pentru rolul deținutului "Big Boo", din serialul "Orange is the New Black", de la Netflix, care a susținut un spectacol de muzică și comedie.
Lady gaga nu a cântat, dar a fost în public și a susținut entuziasmată festivalul. La edițiile precedente, printre invitați s-au numărat Katty Perry și trupa The Pussycat Dolls, relatează Daily Mail.

Deși "paradisul lesbienelor" este interzis bărbaților, unii reprezentanți ai sexului puternic pot fi văzuți în mulțime -  câțiva angajați ai hotelului, Hilton Palm Springs, sau prieteni ai lesbienelor care le-au adus acolo, dar 99,99% din public erau femei. Pentru ele contează că își pot face de cap fără grija că le vede cineva cunoscut. "Întotdeauna vor fi persoane gay care vor veni aici pentru a fi împreună. Cultura noastră este unică... noi nu suntem parte a societății obișnuite. Dinah a fost întotdeauna o sărbătoare incredibilă de cinci zile a vieților noastre", a explicat, pentru The Guardian, fondatoarea evenimentului, Mariah Hanson. "Dacă ONU ar privi cu atenție ceea ce se întâmplă la Dinah, lumea s-ar schimba în bine. Aici oamenii lasă deoparte disputele și se întorc acasă schimbați", a mai spus ea.

Organizarea festivalului în Palm Springs nu este întâmplătoare; se estimează că aproape 50% din populația locală este formată din persoane gay și în mod sigur aici se află cea mai mare comunitate de homosexuali din Statele Unite, scrie Daily Mail.

"Acum, mai mult ca oricând, orașul trăiește o renaștere trepidantă, iar Dinah Shore Weekend este un uriaș vector economic. Purtăm o mare recunoștință comunității LGBT pentru că a ajutat Palm Springs să evolueze într-un oraș foarte atractiv și sofisticat, cum este astăzi", a declarat pentru The Guardian primarul Rob Moon, homosexual declarat.


Foto: Daily Mail, LA Weekly

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod