Oana Paveluc, un copil cu o vointa de fier

Zilele trecute m-am intalnit cu Oana Paveluc, castigatoarea concursului Miss Universe Romania. O vazusem in finala si in poze, iar impresia pe care mi-o facuse era cu totul diferita de ceea ce am descoperit.
Zilele trecute m-am intalnit cu Oana Paveluc, castigatoarea concursului Miss Universe Romania. O vazusem in finala si in poze, iar impresia pe care mi-o facuse era cu totul diferita de ceea ce am descoperit. Dincolo de frumusetea angelica, accentuata de ochii de acel verde sticlos care simti ca te patrund, se ascunde o tanara de 18 ani care nu are nimic de-a face cu nesiguranta, slabiciunea, teama... Stie una si buna: pleaca la Las Vegas ca sa faca tot ce-i sta in putinta sa aduca in Romania premiul cel mare...

Ca sa te conving de ce ti-am spus, am decis sa stau de vorba cu ea cateva minute. Era in pline repetitii si nimic din ce se intampla in jurul ei nu-i distragea atentia, ii place ceea ce face si face cu drag.
Sa vedeti ce mi-a  povestit...

Oana esti o Miss Universe Romania 2010 cu emotii ?
Da, asa-i, cu mari emotii.

Cum ai primit vestea ca tu esti castigatoarea, dupa ce titlul fusese acordat unei alte concurente care a fost descalificata?
(n.r. Initial Miss Universe Romania a fost Catalina Filip care a fost descalificata, iar premiul cel mare i-a revenit Oanei Paveluc, ocupanta locul 1 in concurs)

Eram toate fetele intr-o zi de marti, ne pregateam sa ne luam premiile. Eu eram foarte relaxata, nu ma asteptam la o asemenea veste. Deodata s-a anuntat ca Filip Catalina renunta. Eu am inceput sa plang, stateam pe scaun si spuneam doar 'nu, nu, nu'. Nu mai aveam putere nici sa ma ridic de pe scaun...
Dupa ce am realizat ce se intampla, dupa ce mi-au pus coroana pe cap, am inteles ca este adevarat si, evident ca am fost foarte emotionata si fericita. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i sun pe parintii mei, erau in Bulgaria. Bineinteles ca nu le-a venit sa creada... Tata, de fericire, si-a bagat capul in apa si a inceput sa urle, pentru ca nu putea sa tipe pe plaja.

Nu suntem rautaciosi unii cu altii


Hai sa vorbim putin de inceputuri... Cum ai ajuns sa participi la Miss Universe Romania?

Mama s-a dus la cumparaturi si a auzit la radio de preselectie. M-a sunat, eu eram in oras, nu aveam niciun gand in acest sens, si-mi spune 'mami, mami, uite ca este preselectie Miss Universe Romania in Brasov'.
Sincer, eu nu am fost foarte incantata, ba chiar i-am spus ca iarasi ma duc degeaba, nu voiam sub nicio forma sa ma inscriu. Mama a fost cea care a insistat...


Care sunt lucrurile care-ti plac cel mai mult din toata nebunia asta?

Ca sunt pe drumuri zi de zi. Atunci cand am un program foarte incarcat sunt foarte fericita si implinita. Pe de alta parte, imi place foarte mult aici pentru ca este o atmosfera foate frumoasa si indiferent de cat suntem de obositi mai avem putere de o gluma, de o mica distractie. Nu suntem rautaciosi, ne intelegem intre noi... Daca eu sunt obosita, ceilalti  ma inteleg si-mi spun sa iau o pauza.

Cum arata o zi din viata ta de Miss Universe Romania 2010?


In primul rand, trebuie sa spun ca viata mea s-a schimbat complet dupa aceasta experienta.
Acum programul meu nu este foarte strict, am destul multe lucruri de facut, insa nu ma plang pentru ca-mi place. Eu lupt de la 13 ani, asta mi-am dorit sa fac, uneori uit sa si mananc, dar au grija ei (n.r. organizatorii).


Inteleg ca inainte sa participi la Miss Universe Romania cochetai deja cu lumea aceasta a modei...


Da, da. Eram mereu in cautarea job-urilor, concursurilor de miss, prezentarilor, castingurilor. De fiecare data cand participam la cateo prezentare sau la cateun casting ma gandeam ca poate o sa ma vada si pe mine cineva si voi ajunge sa lucrez mai sus.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 6 Aug 2010, 23:58
    miss universe

    felicitari Oana! esti cea mai frumoasa.

    0
    0

  • Ella pe 5 Aug 2010, 22:04
    Miss Universe

    Una mai frumoasa ca alta.Bravo voua fetelor si mult succes in continuare.Nu luati in seama vorbele rautacioase pentru ca este foarte adevarat ca in Romania exista multa invidie mai ales intre fete.Si eu am visat intotdeauna sa particip la Miss Universe dar sunt realista si stiu ca nu am inaltimea potrivita.Asa ca poate ne aduce Oana coroana anul acesta.Daca nu nu-i nimic asteptam pana anul viitor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod