Miss Univers a ajuns in Romania

Care sunt sfaturile pe care Dayana Mendoza le da competitoarelor din Romania?


Frumoasa venezueleanca le explica romancelor ca, inainte de toate, trebuie sa fie naturale, sa fie degajate, sa se straduiasca sa fie cele mai bune si sa se distreze. "Atunci cand participi la Miss Univers, realizezi ca aceasta este baza viitorului tau, a vietii tale. Asta te va ajuta sa-ti urmezi visele, sa reusesti sa faci tot ce ai visat pana atunci. Nu totul inseamna sa te urci pe scena si sa zambesti. Oricine poate sa faca asta.
Insa, in plus trebuie sa raspunzi la niste intrebari, sa nu ai emotii si sa fii frumoasa si, toate acestea, in acelasi timp. Nu este un simplu concurs. Mai mult decat atat, trebuie sa realizezi ca-ti reprezinti tara in toata lumea, oriunde te-ai duce. In acest moment sunt Miss Univers din Venezuela si vreau sa-mi promovez cat mai bine tara"
, a incheiat tanara.

Vizita pentru prima data a  Dayanei Mendoza in Romania, se va incheia pe 30 iunie. Programul ei va include prezenta la emisiunea Miss Universe Romania 2009, vizite ale obiectivelor turistice importante din tara noastra, precum si aparitii speciale la TV.
Astfel, Dayana Mendoza va fi invitata speciala a Iulianei Tudor in emisiunea "O data-n viata", difuzata la TVR 1, vineri 26 iunie, ora 21.10.

Romania participa la Miss dupa 11 ani


Editia din acest an a Miss Univers incheie o perioada de 11 ani in care Romania a fost absenta la acest eveniment. Spectacolul va fi transmis sambata, 27 iunie, incepand cu ora 21.10 pe TVR 1, TVR International si pe website-ul www.tvr.ro. Sambata seara fiecare finalista va defila in vestimentatii diferite si va trebui sa-si demonstreze inteligenta, capacitatea de comunicare si prezenta de spirit.
Castigatoarea va fi aleasa in urma notelor acordate de juriu (50%) si a voturilor primite telefonic din partea publicului (50%).

Asadar, sambata cele mai frumoase fete din Romania se vor bate la titlu la Baneasa Shopping City, iar frumoasa frumoaselor va pleca in Bahamas. Prezentatorii spectacolului vor fi Valentina Ionescu si Catalin Sava. "Promitem publicului un eveniment televizat de mare exceptie. In afara probelor de concurs, show-ul va cuprinde momente de divertisment, jurizare, televoting si va culmina cu alegerea castigatoarei trofeului Miss Univers Romania 2009 si desemnarea ei ca reprezentata a Romaniei la Miss Univers 2009, in Paradise Island, Bahamas", a declarat Valentina Ionescu, care este si producatorul evenimentului.
26 Iunie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod