In acest weekend reciclam si ne distram

Daca nu ai plecat la mare, in Delta sau la munte, te poti distra si printre "betoane" recicland, mergand la o petrecere, la o piesa de teatru, un concert sau iesind in parc. Ai de unde alege! Iata recomandarile mele pentru weekendul 27-28 iunie:
Daca nu ai plecat la mare, in Delta sau la munte te poti distra si printre "betoane" recicland, mergand la o petrecere, la o piesa de teatru, un concert sau iesind in parc. Ai de unde alege. Iata recomandarile mele pentru weekendul 27-28 iunie:

Miscarea de Reciclare, primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri), continua activitatile programate pentru vara anului 2009. Urmatorul oras de pe harta programului patronat de catre Ministerul Mediului, organizat de Roddia si avand ca partener media principal Televiziunea Romana, este Iasi. Caravana Miscarii de Reciclare vor intra in Iasi sambata, pe 27 iunie 2009.
 
Mesajul Miscarii de Reciclare va fi promovat timp de patru luni, prin evenimente si actiuni de strada in 12 orase importante din tara.
La Iasi, caravana se va opri in piata din fata Palatului Culturii. 
 
Iesenii vor fi "asaltati" de biciclistii si rolerii care vor patrula pe strazi, iar seara vor fi invitati la petrecere. In cursul diminetii, intre orele 11:00 - 13:00, Miscarea de Reciclare va organiza o caravana a biciclistilor prin care se vor distribui mere verzi si materiale informative pe traseul Palatul Culturii, Bd. Stefan cel Mare, parculet Teatrul National, Piata Unirii, pana la Casa Studentilor. Trupa Drum Cafe va deschide si va inchide traseul caravanei cu reprezentatii la Palatul Culturii si la Piata Unirii.

Incepand cu ora 19:00, activitatile vor continua in piata, unde la cortul special amenajat vor fi organizate concursuri de creativitate recycle art si de benzi desenate, precum si concertul Directia 5, Proconsul si Drum Cafe.


"Iasi este al doilea oras unde Miscarea de Reciclare strange randurile trupelor de reciclare. Lupt noastra este una defensiva, trebuie sa raspundem amenintarii deseurilor recicland, transformand gunoiul in materie prima pentru viitor. Dorim sa atragem oamenii intr-o maniera placuta", a declarat Iulia Sirbu, project manager Miscarea de Reciclare.
 
Orasele care vor urma in cadrul traseului Miscarii de Reciclare, pe parcursul acestei veri sunt Sibiu, Cluj, Brasov, Craiova, Constanta, Vama Veche, Costinesti, Mamaia, Timisoara si Bucuresti. Fiecare oras va fi gazda unui concert pentru public si al unor evenimente de strada menite sa informeze populatia asupra importantei colectarii si reciclarii.
Printre artistii care vor face front comun cu Miscarea de Reciclare se regasesc si Timpuri Noi, Omul Cu sobolani, Bere Gratis si Sarmalele Reci.

Concert Zgarie Nori


Locatie: El Grande Comandante
Ora: 20:00

Componenta trupei: Yawn si Eugen Iustin (voce), Catalin "Tzetze" Radulescu (muzicuta), Cristi Chelsoi (chitara electrica), Catalin Coman (clapa), Adi Neacsu (bas), Radu Campeanu (tobe), Maria Coltatu (viola), Calina Epuran (violoncel), Cristina Paun (backing vocals).

Intrarea 10 lei

Site-ul 1801.ro iti recomanda concertele Concert Cameral si Popas Band

Piesa de teatru Te iubesc! Te iubesc?


Locatie: Laptaria Enache
Ora: 21.00

Teatrul Undercloud iti prezinta o piesa dupa "Zapezile de altadata", de Dumitru Solomon.
Din distributie: Corina Moise, George Corodeanu si Gianina Corondan;
Coregrafia: Alexandru Grigore
Scenografie: Adina Mastalier
Intrarea 25 lei

Site-ul 1801.ro iti recomanda piesele de teatru Alba ca Zapada la Teatrul Tandarica, Jocul Regilor la Teatrul Evreiesc de Stat  si Ultima femeie a senorului Juan la Teatrul Odeon.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:45
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod