Participa GRATUIT la conferinta “Sanatate, frumusete, feminitate”

Woman2Woman.ro te invita joi, 3 aprilie 2014, la conferinta “Sanatate, frumusete, feminitate”, desfasurata la Premier Palace Hotel & Spa. Afla ceea ce vrei sa stii despre mentinerea sanatatii, relaxare, tehnici de machiaj si infrumusetare, dar nu numai, de la medici specialisti, vedete TV si profesionisti.

Pe 3 aprilie, ai ocazia sa intalnesti personalitati si profesionisti care vor discuta pe trei teme de interes: sanatate, frumusete, feminitate. Printre invitati se numara: Florentina Opris – nutritionista / realizatoare de emisiuni TV / autoare de carti, Nicoleta Scarlat – Director vanzari Eisberg Romania, Manuela Ravescu – medic estetican, Anca Tau – medic, Elena Claudia Teodorescu – fondator Donna Medical Center, Ruxandra Constantina – medic specialist, Andreea Pautov – Marketing Manager World Class Romania, Cristina Marin – Managing Partner Forseti.ro, Alexandra Iliuta – Wellness Adviser si Ioana Teodorescu – reprezentant Premier SPA.

Evenimentul va fi moderat de jurnalista TV Dorina Florea, care prezinta sambata si duminica Telejurnalul TVR1 de la ora 20, impreuna Mircea Radu si care ne-a fost alaturi inca de la prima editie.

Vino sa intalnesti si sa interactionezi cu invitatii speciali, dar si sa beneficiezi de cadouri si tombole cu premii surpriza.

Inregistreaza-te pentru a participa gratuit aici .

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod