Mihaela Tatu și More than Pub organizează primul „Training de atitudine, dicție și vanzari”

Pe 25 februarie 2015, între orele 9-17 la Grand Hotel Continental București, Mihaela Tatu vă invită să participați la Training-ul de atitudine, dicție și vânzări.
Mihaela Tatu. O cunoaștem cu toții. Realizator, prezentator și producător de emisiuni Radio-TV. A părăsit lumina reflectoarelor și s-a dedicat cursurilor de dezvoltare personală, fiind în prezent un cunoscut trainer acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificare. După ani buni de carieră în industria de entertainment, Mihaela și-a descoperit latura business a personalității ei și a decis să o exploateze la maxim pentru că are foarte multe de oferit.

Cu ajutorul unor cuvinte simple, pe înțelesul tuturor, Mihaela Tatu va împărtăși din secretele folosite în peste 20 de ani în fața camerelor și pe scenă în cadrul „Training-ului de dicție, atitudine și vanzari”, pe 25 februarie 2015, la Grand Hotel Continental Bucharest.


Cu o experiență de peste 20 de ani în media și rezultate excelente ca profesionist (locul 2 pe țara pentru cea mai bună voce radiofonică feminină), Mihaela Tatu și-a propus să îi ajute și să îi învețe pe tineri și pe oamenii de afaceri să-și susțină în mod corect discursurile, trainingurile, conferințele, să aibă o atitudine (psihică și fizică) potrivită și să-și convingă interlocutorii. Toate piesele din puzzle-ul unei vorbiri clare și fluide, susținute de o atitudine prin excelență pozitivă vor fi puse cap la cap în cadrul trainingului pentru a determina rezultate excelente în carieră și viața personală.
Toate într-o singură zi!

„Cursul meu se remarcă prin exemplificări și aplicarea promptă a micilor trucuri (de altfel științifice) de care va puteți folosi în  viața de zi cu zi, atrăgându-vă succesul și admirația celor din jur”. (Mihaela Tatu, Trainer acreditat Autoritatea Națională pentru Calificare).

Acest curs se mulează perfect pe cerințele departamentelor vânzări, marketing și management. Taxa de participare este de 450 lei + TVA și acoperă cursul, diploma, pauzele de cafea și masa de prânz.

Pentru alte detalii accesați http://www.morethanpub.ro/news.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod