Lily James are silueta de invidiat a unei adevărate prinţese Disney

Să joci rolul unei prinţese Disney nu e cel mai la îndemână lucru, mai ales când trebuie să porţi o rochie de bal al cărei corset a fost creat pentru o talie suplă. Lily James, actriţa care joacă rolul Ellei în cel mai nou film „Cenuşăreasa”, a aflat acest lucru din experienţă proprie, când a trebuit să filmeze scenele de la bal, îmbrăcată în superba rochie albastră care a luat ochii tuturor. Din fericire, corsetul respectiv a fost folosit pentru o mică parte din filmările producţiei live-action de la Disney, care intră în cinematografe începând cu 13 martie.
De voie, de nevoie însă, pe perioada filmărilor în acea rochie actriţa a fost nevoită să adopte o dietă lichidă. „Când purtam[corsetul] mai multe zile la rând, nu ne opream pentru prânz sau la un ceai, trebuia să mâncăm din mers. În acel caz, nu puteam desface corsetul. Aşa că dacă mâncam ceva şi nu era digerat corespunzător, râgâiam toată după-amiaza în faţa lui [Richard Madden, actorul care joacă rolul Prinţului]”, şi era foarte neplăcut. Aşa că mâncam supă”, a declarat Lily James pentru E! News.

Şi cu toate că frumoasa actriţă a devenit, treptat, un adevărat simbol al modei şi eleganţei, ea nu pune mare preţ pe siluetă: „Cred că este important să fii sănătoasă, încrezătoare şi naturală, şi să nu pui mare preţ pe a încerca să fii slabă.
Nu înţeleg deloc toată această preocupare pentru slăbit”, a mai declarat ea.

La o distanţă de 65 de ani de la premiera animaţiei de excepţie realizate de Studiourile Disney, „Cenuşăreasa” readuce în atenţia publicului basmul nemuritor care a încântat generaţii întregi, într-un spectacol vizual uimitor.

Filmul „Cenuşăreasa / Cinderella” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 13 martie 2015, fiind proiectat atât în varianta subtitrată, cât şi în cea dublată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod