În weekend mergem la New York

Weekendul ăsta, ShortsUP face o oprire la New York. Peste două ore de filme scurte vin la pachet cu ritmuri de jazz, soul și r&b, la CinemaPRO. Noile voci ale cinema-ului american

Weekendul ăsta, ShortsUP face o oprire la New York. Peste două ore de filme scurte vin la pachet cu ritmuri de jazz, soul și r&b, la CinemaPRO.

Noile voci ale cinema-ului american independent în 12 scurtmetraje. Viteză, libertate, curaj, diversitate: selecția de filme își extrage inspirația din viața newyorkezilor, o resursă inepuizabilă de povești excentrice și surprinzătoare. Programul integral, aici.

Underground-ul muzical american ține ritmul filmelor scurte. Nimic nu reprezintă mai bine efervescentă newyorkeză decât muzică .

Un mix de jazz, funk și R&B va invada holul CinemaPRO înainte și în pauză dintre filme, printr-un perfomance muzical LIVE cu voce și clape.

New York-ul povestit în 10 infografice powered by Chenar.ro. Întregul program shortsUP e conceput ca o incursiune în viață culturală și socială a New York-ului, văzut că punct de influența pentru numeroase trenduri din întreagă lume artistică, muzicală sau politică. scurtmetrajele din program vor fi intercalate cu scurte narațiuni grafice digitale, realizate cu sprijinul  Chenar.ro, primul proiect românesc de jurnalism vizual.

Un spectator pleacă la New York după eveniment. Unul dintre spectatori își va prelungi călătoria dincolo de ecranul cinema-ului, căci compania aeriană austrian airlines pune la bătaie un bilet de avion dus-întors, cu destinația New York, printr-o tombolă organizată pe parcursul celor 2 seri de proiecții.

Regulamentul concursului pe www.shortsup.ro.

Accesul la ShortsUP via New York se face începând cu ora 21:00 iar proiecția începe de la ora 21:15. Același program de filme va rula în ambele seri ale evenimentului. Bilete gasiti pe www.iabilet.ro.


ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod