Ellie White, prima luna de mamica: isi hraneste fetita exclusiv la san si se trezeste din doua in doua ore

Ellie White implineste in curand o luna de cand este, pentru a doua oara, mamica. Artista s-a dedicat in tot acest timp exclusiv ingrijirii micutei Alexis Maria si a baietelului ei, Mihai. Astfel, in ultimele patru saptamani, Ellie a pus stop concertelor si s-a dedicat in totalitate familiei.
“Alexis Maria este bine, a luat deja un kilogram in primele saptamani. O hranesc exclusiv la san pentru ca asa este cel mai sanatos si mai indicat. Este important sa existe un contact direct, piele pe piele intre tine si copilul tau. Cu somnul inca nu mi-am revenit, pentru ca micuta se trezeste cam din doua in doua ore, astfel ca trebuie sa tin pasul cu ea. Dar nu ma plang, pentru ca Dumnezeu mi-a oferit cel mai de pret dar cu putinta: o familie frumoasa si unita si copii frumosi si sanatosi”, declara artista pentru www.agentiadepresamondena.com.

Ellie White marturiseste ca baietelui ei cel mare, Mihai, acum in varsta de doi ani si jumatate, s-a obisnuit cu prezenta surorii sale mai mici.

„Am avut emotii ca ca fi gelos, dar Mihaita e foarte bucuros. O mangaie, o alinta, ii vorbeste si are grija sa nu faca mare galagie cat timp ea doarme. Pe durata zilei am ajutorul unei bone, iar seara, cand vine acasa, Doru (n.r. logodnicul ei) il scoate afara la plimbare sau la joaca”, povesteste Ellie White pentru www.agentiadepresamondena.com.

Ellie White, artista cunoscuta prin hituri precum „Power of Love”, „Nu te mai caut”, „Sete de noi” sau „Zi ceva”, a adus pe lume, la sfarsitul lunii mai, o fetita pe care o va boteza Alexis Maria. Solista mai are un baietel, Mihai, acum in varsta de doi ani si jumatate, amandoi copiii din relatia cu logodnicul si managerul ei, Doru Tinca.

La inceputul acestui an, Ellie White s-a lansat in blogosfera, blogul sau bucurandu-se de un mare succes, ca de altfel si pagina ei de Facebook, ajunsa acum la aproape 900.000 de fani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod