Ellie White a cantat in duet, pe scena, cu baietelul ei

Ellie White a sustinut in weekend trei concerte, la unul dintre acestea oferindu-le fanilor o mare surpriza. Inainte de a incepe recitalul, artista l-a invitat pe scena pe baietelul ei, Mihai, in varsta de doi ani si 9 luni pentru a-l prezenta spectatorilor.

Micutul a luat un microfon in mana si a inceput sa vorbeasca cu publicul si chiar sa inceapa sa fredoneze o melodie.

Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat nu a mai vrut sa coboare de pe scena, artista vazandu-se nevoita sa inceapa concertul tinandu-l de mana, spre incantarea fanilor.

Mihai a dovedit ca stie chiar versurile piesei si a cantat simultan cu mama lui. Ineditul duet a luat insa sfarsit odata ce managerul artistei, Doru Tinca, l-a luat in brate si l-a coborat de pe scena.



Ellie White a revenit pe scena la scurt timp dupa ce a adus-o pe lume pe fetita ei, Alexis Maria.

Nasterea micutei a avut loc la sfarsitul lunii mai, iar primul concert pe care solista l-a avut a fost dupa doar cinci saptamani.

Cu toate ca are programate concerte la sute de kilometri departare de casa, Ellie White merge la spectacole alaturi de intreaga familie. Intrucat are o masina spatioasa, de teren, artista este insotita mereu de iubitul ei, Doru Tinca, cel care ii este si manager, si de cei doi copii ai lor, Mihai si Alexis Maria, precum si de catelusa familiei, Daisy.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod