Sophia a lansat un nou single, „Unconditional Love“

Sophia, cântăreaţa care declara cu ani în urmă că „Este posesivă!“ prin piesa cu acelaşi nume, vine în această primăvară cu o schimbare de atitudine la 180 de grade. Cea mai

Sophia, cântăreaţa care declara cu ani în urmă că „Este posesivă!“ prin piesa cu acelaşi nume, vine în această primăvară cu o schimbare de atitudine la 180 de grade.

Cea mai recentă productie a sa, „Unconditional Love“, îi arată latura sensibilă, cântând despre sentimente pure, nealterate, care nu mai au nevoie de explicaţii sau reţete. Schimbarea se reflectă şi în atitudine şi look, Sophia adoptând un stil fresh şi hip.

Producţia îi aparţine lui Connct-R, iar vocea puternică şi senzuală a Sophiei îi oferă elementul picant. „În ultimii ani am trecut prin diverse transformări, atât la nivel personal, cât şi la nivel artistic, iar «Unconditional Love» reprezintă primul pas în dezvăluirea către public a acestei noi identităţi. Piesa a suferit numeroase transformări, pentru că atât eu, cât şi Connect-R ne-am dorit să sune cât mai actual, dar şi personal. Sunt cel mai mare critic al meu atât profesional, cât şi în dragoste“, a spus Sophia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod