Aylin a lansat videoclipul piesei „Chemistry“

Aylin Cadîr s-a întors la prima dragoste, muzica, şi a lansat cel de-al doilea videoclip din cariera solo, realizat pentru piesa „Chemistry“, o melodie ce păstrează aceeaşi direcţie

Aylin Cadîr s-a întors la prima dragoste, muzica, şi a lansat cel de-al doilea videoclip din cariera solo, realizat pentru piesa „Chemistry“, o melodie ce păstrează aceeaşi direcţie muzicală, pop-jazz, care o reprezintă în totalitate pe artistă.

Piesa a fost compusă de Christie şi Bazooka, de la Moonlight Breakfast, iar în videoclip Aylin dă viaţă mai multor personaje şi prezintă mai multe tipologii de cupluri. Cu un final extrem de amuzant, Aylin îşi exersează şi rolul de actiţă în videolclipul piesei „Chemistry“ regizat de Vladimir Dembinski.

Producător este Radu Stancu, iar director de imagine, George Dăscălescu.

„Prima dată când asculţi «Chemistry» te gândeşti în mod sigur la fustiţele anilor '50, la pasteluri şi la coafuri în stilul american housewife... Ei bine, eu am ales să facem un scurtmetraj «film noir». A pornit de la ideea lui Vladimir Dembinski, regizorul clipului, care a venit cu această poveste, şi care mi s-a părut minunată pentru că vine drept contrapunct la piesă, o completează exact cum trebuie şi astfel evităm pleonasmul.

Sper ca şi publicului să-i placă la fel de tare cum ne place nouă“, a spus Aylin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod