CONSULTANTUL ÎN MODĂ STACY LONDON SE ÎNTOARCE PE TLC ÎN NOUA SERIE UN NOU LOOK, O NOUĂ VIAȚĂ

ÎNCEPÂND DIN 11 IULIE, ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 21:00
Fani ai programului Poliția vestimentară, pregătiți-vă pentru o surpriză minunată! Stacy London, expert al stilului, uneori și psiholog de ocazie, se întoarce pentru o nouă misiune în lumea modei. Un nou look, o nouă viață începe în premieră pe TLC, pe 11 iulie, de la ora 21:00, prezentând femei cu probleme mari în materie de modă, care vin să-i ceară ajutorul pentru a-și găsi un alt stil.

În fiecare episod al programului, Stacy consiliază o femeie, discută cu ea despre alegerile făcute și o ajută să descopere ce impact au aceste opțiuni asupra vieții ei personale. La începutul fiecărui episod, telespectatorii pot să constate cât de defensivă poate deveni o femeie dedicată unor aspecte revoltătoare ale modei, căci Stacy roagă necunoscuți de pe stradă să evalueze stilul fiecărei candidate în parte.
Pasul următor presupune ca fiecare candidată să renunțe la extensiile de păr, hainele ciudate și machiajul strident, pentru a începe procesul de transformare ”de la zero”. Stacy le îndrumă pe rând în acest proces de transformare, pas cu pas, modificându-le dramatic look-ul și ajutându-le să transmită astfel ce își doresc cu adevărat. Punctul culminant al fiecărui episod este o nouă sesiune de evaluare cu necunoscuți întâlniți pe stradă, care apreciază cât de mult s-a schimbat stilul fiecărei femei.

 “Pentru mine, noua serie reprezintă în mod clar o evoluție față de programul Poliția vestimentară și, cum nu îmi doream deloc să ies din spațiul modei, consider că este ocazia perfectă pentru mine.
Acest program va satisface nevoile publicului și în același timp va oferi o abordare inedită programelor TV despre schimbări de imagine. Mi-a fost dor de familia și fanii mei de la TLC,” a declarat Stacey London.

Iată câteva dintre femeile pe care Stacy le va ajuta să se schimbe în mod absolut uluitor:

·         Tanika încearcă să-și mascheze problemele legate de respectul de sine, afișându-se cu bluze de voal transparente și cizme înalte până la jumătatea coapsei. Acest look atrage cu siguranță atenția celor din jur, dar în loc să fie fluierată pe stradă, Tanika și-ar dori să învețe să se îmbrace ca o mamă, pentru ca fiica ei de 9 ani să fie mândră de ea.

·         Deanna e o tânără din New York City care s-a îndrăgostit de look-ul “Jersey”, iar modelul ei în materie de stil e Victoria Gotti.
În materie de imagine, la Deanna totul are proporții considerabile: coafura, machiajul și, desigur, tocurile. Tânăra și-a deschis însă de curând o afacere și are nevoie de ajutorul lui Stacy ca să-și mai tempereze puțin look-ul, iar oamenii s-o ia cu adevărat în serios.

·         Serena are trei copii mici și e o mamă devotată, care își petrece tot timpul având grijă de ei. Are însă și un suflet de artistă, iar singura ei supapă creativă este dulapul cu haine. Însă mesajul pe care îl transmite celor din jur e complet eronat, căci a ales să poarte o coafură rasta, haine ca din desene animate și un machiaj cu totul exagerat!

·         Ellie e o tânără dansatoare din Pennsylvania cu părul de un verde aprins, pantofi cu tălpi platformă, înalte de 12 cm și tot felul de accesorii cu țepi.
Stilul ei sumbru și înfricoșător a început ca o formă de revoltă în anii de școală, dar în final s-a transformat într-un adevărat mod de viață. Acum a rămas ”blocată” în acest stil vestimentar ca de personaj negativ dintr-un film horror și are nevoie de ajutor ca să-și găsească un stil mai bun și mai potrivit pentru următoarea etapă din viața ei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod