Un weekend dedicat numai tie!


Wilhemina Arz vine la City Mall intre orele 18.30 - 20.30

Wilhemina Artz recomanda sexului frumos "Sezonul primavara - vara 2009": Rochii foarte lungi, cu accente pe decolteu, dar si rochii si fuste scurte si foarte scurte; volume bine definite, prezente partial in outfit, marcand, astfel, mai bine silueta.

Din punct de vedere coloristic, te asteapta un sezon al monocromiilor, nude, pasteluri, dar si imprimeuri cu pete puternice de culoare. Va fi prezenta si Gina Pistol, in calitate de invitat special, dar si trupa Lotus Sports, care va face demonstratii de Kangoo Jumps si Tae Bo.

Tunsoarea cu personalitate este propunerea lui Bogdan Mirica, hair stilist la Fantasy Hair Team
: "In alegerea unei tunsori este foarte importanta starea in care te afli pentru a purta noua tusoare/coafura cu atitudine.

De exemplu, daca te simti puternica poti adopta o tunsoare scurta gen tunsoare bob.

Tendintele europene recomanda stilul scurt, pana la foarte scurt; cu ceafa descoperita sau cu variatiuni gen breton mai lung si ceafa tunsa periuta. Rolul stilistului este important in alegerea propriei frizuri, el trebuie sa isi simta clienta, sa inteleaga starea ei".

Duminica, 8 martie


Petrece ziua ta la restaurantul Yucca

Yucca piano bar & restaurant se adreseaza tuturor impatimitilor artei culinare, aflati in cautarea gustului rafinat, oferind o varietate de preparate din bucataria romaneasca si cea internationala. Locatia este potrivita pentru sarbatorirea zilei de 8 martie, mai ales ca va fi organizata o tombola, special pentru toate femeile.

Castigatoarea va admira Bucurestiul noaptea, din limuzina, insotita de DJ Rino.

Pentru rezervari: 0752.251.137/021.302.33.44 sau office@yuccarestaurant.ro
Adresa: Strada Branduselor, nr. 2-4, etaj 1, sector 3, Bucuresti.

Participa la primul miting aeronautic

Aeroclubul Romaniei organizeaza duminica, 8 martie 2009, la ora 11.00, primul miting aeronautic din programul pe anul in curs la Aeroclubul Teritorial "Aurel Vlaicu" Bucuresti – Aerodrom Clinceni, Soseaua Alexandriei nr. 16, judetul Ilfov. Evenimentul este dedicat Zilei Internationale a Femeilor.

Programul de zbor va avea durata de aproximativ doua ore si va include acrobatie aeriana cu avioane si planoare, zboruri demonstrative cu aeronave ultrausoare motorizate, balon cu aer cald, salturi cu parasuta.

Doamnele si domnisoarele participante vor avea sansa de a efectua zboruri demonstrative.

Demonstratia se va desfasura cu participarea formatiei de inalta acrobatie "Hawks of Romania", a formatiei de acrobatie "Iacarii Acrobati", a companiilor Special Air Services si Alfa Air Services, precum si a componentilor Loturilor Nationale de Zbor cu Motor, Planor si Parasutism.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod