Ține poveștile copilăriei departe de spital

Iulian Văcărean, autorul celebrelor limonade vândute în lumea bună pentru binele copiilor din spitale, vă invită la ultimul concert caritabil al acestui an. Marți, 18 decembrie, în clubul

Iulian Văcărean, autorul celebrelor limonade vândute în lumea bună pentru binele copiilor din spitale, vă invită la ultimul concert caritabil al acestui an. Marți, 18 decembrie, în clubul Silver Church va avea loc încă un concert caritabil, în cadrul proiectului Pași către Viață.

Sub sloganul „Ține poveștile copilăriei departe de spital”, concertul are ca scop strângerea de fonduri pentru dotarea și utilarea secției de oncologie de la spitalul Marie Curie din București.

Și-au anunțat prezența nume importante de pe scena muzicală contemporană: Alexandrina, Moonlight Breakfast, Vița de Vie, Les Elephants Bizarres, The Marker și Gojira.

Gestul lor vine în întâmpinarea eforturilor depuse de cei implicați în proiect de-a lungul anului, totul spre binele copiilor care se îmbolnăvesc de cancer și care ar putea fi salvați cu dotările potrivite.

„Noi credem că faptele bune, oricât de mici şi oricât de puţine, puse împreună pot să facă minuni. Zecile noastre de evenimente nu sunt decât grupuri de gesturi mici de la oameni mici şi mari care puse împreună s-au concretizat în proiectul ăsta: Paşi Către Viaţă”, crede Iulian.

Participarea la concert se poate face în schimbul unei donații de 30 de lei.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod