Revelionul de după sfârșitul lumii e gratis. În Pantelimon

Pentru cine nu pleacă din București și nici nu are ceva planificat pentru Revelion, soluția ar putea fi o petrecere „pe verticală” în jurul Turnului de apă și artă din Pantelimon.

Pentru cine nu pleacă din București și nici nu are ceva planificat pentru Revelion, soluția ar putea fi o petrecere „pe verticală” în jurul Turnului de apă și artă din Pantelimon. Asociația Make a Point vă invită la inaugurarea picturii de pe turn (despre care v-am mai povestit), iar cu ocazia asta face cinste cu mâncare, băutură și muzică bună.

Inaugurarea lucrării propuse de artistul româno-libanez Daniel Georges - Perdeaua verde - se va face fix la miezul nopții, iar înainte și după acest moment puteți să vedeți și câteva din lucrările propuse de ceilalți artiști pentru același turn. Expoziția va fi găzduită atât în interiorul turnului, pe cilindri, cât și în sediul Make a Point, din incinta fostei Postăvării Române (Șos.

Morarilor nr.1, sector 2).
Bucatele servite vor fi tradiționale, dar vor avea și o particularitate: vor celebra Turnul prin forma verticală în care vor fi expuse. Dacă tema vă inspiră, puteți să improvizați și voi o ținută vestimentară similară. Dacă nu, mergeți oricum. Cu prietenii sau neînsoțite. Sigur găsiți acolo companie.

Petrecerea Make a Point pentru inaugurarea Turnului de apă și artă începe pe 31 decembrie la orele 22.00 și se încheie pe 1 ianuarie 2013, la 5 dimineața, după ce se vor fi consumat toate bucatele în formă de turnuleț, iar ultimul strop de vin de Prahova se va fi scurs în ultimul pahar.

Intrarea e liberă, ca și trecerea în noul an.

Dacă nu vine sfârșitul lumii înainte ;)

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod