Ce faci luni?

Si daca tot este inceput de saptamana alegem ceva light, un concert folk sau pentru iubitorii de jazz EUROPAfest. Iata recomandarile Eva.ro pentru astazi:

Si daca tot este inceput de saptamana alegem ceva light, un concert folk sau pentru iubitorii de jazz avem EUROPAfest. Iata recomandarile Eva.ro pentru astazi:

 

EUROPAfest


Singurul festival din Europa care reuneste jazz, blues, pop si muzica clasica, se desfasoara in Bucuresti intre 7 si 13 mai. Peste 250 de artisti din 36 de tari sustin concerte de exceptie pe scenele Capitalei - Sala Auditorium, Art Center Tinerimea Romana, Hard Rock Cafe sau Art Jazz Club vor rasuna in acordurile unora dintre cele mai cunoscute nume ale scenelor Europei si SUA.

Editia cu numarul 17 a EUROPAfest a luat startul pe 7 mai.

Biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si Flanco, la Libraria Engleza si online pe www.ticketfan.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro.

Pentru seara de luni, 10 mai ai urmatoarele concerte in programul festivalului:
Concerte jazz, blues & pop 19:00 / Art Center Tinerimea Romana MILO SUCHOMEL QUARTET / Slovacia New Jazz Generation Bucharest International Jazz Competition - Semifinala
Caffe Festival - Jazz Concert 20:30 / Hard Rock Cafe SAXEST & SIIM AIMLA / Estonia Guest: G.I.R.L.

/ Franta Jeunesses International Music Competition - Pian Categoria D / Semifinala

Programul intreg al festivalului il gasesti AICI 


Seara folk

 
Daca te pasioneaza muzica folk, poti sa te bucuri de o seara folk in Expirat Club la un concert Tica. Potrivit organizatorilor, concertul va incepe la ora 21.00

 

Teatru


Daca ai chef de un teatru poti sa alegi din recomandarile facute de site-ul www.1801.ro 

10 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod