"B-FIT in the street!" - teatrul iese in strada



Vineri, 30 mai


21.30-23.00 - Parada "Lacher de Violons" - Compania de teatru "Transe Express"

Parada tobosarilor, "Lacher de Violons", reuneste un numar impresionant de artisti, imbacati in costume excentrice, care vor defila prin centrul Bucurestiului, in timp ce canta la tobe. In Piata Constitutiei, ritmul tobelor va fi inlocuit de cel al unei orchestre de viori. Aici, parada se va transforma intr-un magic spectacol alegoric: un grup de violonisti se balanseaza suspendati de o structura aeriana la 30 de metri deasupra publicului.
"Lacher de Violons" exploateaza conceptul opozitiei terestru-celest, prin intermediul muzicii.

Sambata, 31 mai


21.30-23.00 - Parada "Les Giraffes" - Compania de teatru "Off"

Ideea centrala a Paradei "Les Giraffes" este de a (re)aduce in spatiul urban teme universale fundamentale. Girafele colorate vor "traversa" spatiile gri ale Bucurestiului, intr-un show bazat pe culoare, expresie si miscare. Spectacolul este o adevarata explozie de vitalitate.

Duminica, 1 iunie


21.30-23.00 - Parada "Mobile homme" - Compania Transe Express

Parada si spectacolul "Le Voyage des Aquareves" - Compania de teatru "Malabar"
Majoritatea manifestarilor vor avea loc in Parcul Cismigiu, alaturi de alte spectacole dedicate Zilei Copilului, incepad cu ora 10.00. B-FIT in the Street! se va inchide cu o parada a mai multor companii prezente in Festival.

Parada "Le Voyage des Aquareves" pleaca din Parcul Cismigiu, la ora 21.30 si se opreste in Piata Constitutiei, unde va avea loc spectacolul "Le Voyage des Aquareves".

Evenimentul, ce va include proiectii cu imagini impresionante, acrobatii, cascadorii si efecte speciale, porneste de la povestea visului unui corabier care descopera o lume populata de creaturi fantastice.

Trupele prezente isi vor lua la revedere de la spectatorii din Piata Constitutiei printr-o originala petrecere cu spuma si focuri de artificii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod