Black Friday Love – dragoste la oferta, in vremea supermarketului

O temă din vremurile noastre, care uneori nu ne dă voie să dormim: când se consuma toată dragostea? Așa cum și-a obișnuit spectatorii la început de toamnă, Teatrul În Culise lanseaza un nou spectacol: cu aromă tragicomică, despre dragostea dulce-amară. Sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 20:00, mansarda din Calea Calarasi nr. 55 este deschisa pentru toți cei care își doresc sa vadă un spectacol în stilul celebrelor show-uri de pe Broadway: Black Friday Love.
E mai ușor să lăsăm în urmă ruine și scuze, decât să dărâmăm ce-a ieșit prost și să o luăm de la capăt. Trăim un paradox – când ne simțim goi, cumpărăm ca să ne vindecăm. Și-atunci supermarketul devine locul ideal al întâlnirilor cu foști, actuali sau viitori iubiți. Într-o obișnuită seară de vineri poți merge la supermarket să-ți înneci golul cu alcool și-acolo se va aprinde o speranță – pentru că oriunde moare o iubire rămâne spațiu pentru o alta.
Black Friday Love este un spectacol deloc siropos, despre dragostea simțită pe repede-înainte, grăbită și fușerită. Povesti de iubire reale, pe care probabil le-ai trait si tu, amestec de amuzament și întristări intense.

Pe scenă se vor urca: Paul Alexandru, Ioana Chelmuș, Florin Frățilă, Andreea Stafie, Alex Vlad și Bianca Mateescu. Regia artistică este realizată de Cristian Bajora, iar regia tehnică de Bogdan Ionescu.

Întâia premieră din această toamnă, Black Friday Love se joacă sâmbătă, 5 septembrie, începând cu ora 20:00 la Teatrul În Culise – Calea Călărași nr.
55. Pentru rezervări puteți suna la 0735 026 762 sau puteți vizita website-ul www.inculise.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod