Animal X a lansat o noua piesa la 17 ani de la infiintarea trupei! VIDEO

Trupa Animal X revine cu o noua piesa, lansata cu ocazia aniversarii a 17 ani de la infiintarea proiectului muzical. Este vorba de "Poate tine cu noi", o colaborare a celor cinci artisti, in premiera, cu Marius Moga si What's UP.
Desi piesa este inregistrata de ceva vreme, artistii au ales sa o lanseze abia acum, cu ocazia aniversarii trupei, ca un cadou oferit fanilor care le sunt alaturi inca de la inceputul carierei.

"Desi suntem prolifici din punct de vedere compozitional, nu ne-am prea inghesuit in ultima perioada sa lansam piese. Am implinit 17 ani de existenta a trupei si am decis sa o lansam totusi pentru a ne cinsti fanii care ne sunt alaturi de atatia ani. Mesajul piesei vorbelte despre importanta celei de-a doua sanse"
, declara solistul Serban Copot.

Artistul le este recunoscator fanilor care au sustinut trupa in cele aproape doua decenii.
Serban le transmite acestora un mesaj emotionant:

"Desi unii dintre noi si-au cladit familii, nu o sa uitam niciodata marea familie Animal X. Motivul pentru care inca existam sunteti voi si scena. Nu spunem vorbe goale asa cum nu am facut-o niciodata. Pe noi ne cunoasteti de pe vremea cand trupele deveneau celebre pentru ca se dadea share la casete audio, nu exista YouTube, talent-show-uri sau Facebook. Noi pe voi va cunoastem de pe vremea cand se punea mai mult pret pe prietenie si distractie decat pe selfieuri.
Sunt 17 ani in care v-am vazut crescand si intemeindu-va familii, 17 ani in care am incercat sa fim verticali si ne-am luptat pentru fiecare clipa din cariera noastra, 17 ani de amintiri si de istorie in industria muzicala romaneasca. Nu uitati niciodata ca ati facut parte din cel mai mare fan club pe care l-a vazut vreodata aceasta tara si sa fiti convinsi ca ati trait momente pe care nimeni nu le mai poate reproduce acum. La multi ani!"
.

Proiectul Animal X a fost lansat in primavara anului 1999 si s-a transformat in cea mai de succes trupa de tineri din Romania.
Cei trei artisti, din formula initiala, au inregistrat piese si albume care au ajuns pe primele locuri in clasamente si au sustinut sute de concerte in toata tara, inclusiv cele mai mari turnee pe care le-a cunoscut industria muzicala romaneasca, trupa castigand si prestigiosul trofeu MTV Europe Music Awards.

De-a lungul anilor, componenta formatiei a suferit transformari, la fel si stilul muzical abordat.Serban Copot, solistul trupei, a fondat Asociatia Generatia Verde, a fost nominalizat ca Ambasador al Comisiei Europene in lupta cu schimbarile climatice, este Ambasador al Comisiei Europene pentru Biodiversitate si Ambasador WWF, a scris si lansat carti si piese muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate, iar, in prezent, este co-prezentatorul emisiunii iUmor de la Antena 1.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod