Anca Pop, senzatii tari in Sardinia. A pilotat un elicopter in costum de baie!

Aflata in vacanta in Sardinia, Anca Pop a avut parte de senzatii tari la bordul unui elicopter. Artista care a lansat hitul Free Love s-a transformat in cel mai sexy copilot de elicopter, luand lectii de zbor imbracata doar… in costum de baie.
“Ma fascineaza zborul, tot timpul mi-am dorit sa fiu o pasare ca sa pot vedea lumea de sus, iar de ceva vreme cochetez cu ideea de a deveni pilot de elicopter. In vacanta mea din Sardinia m-am inscris la cursuri de pilotaj, iar vreme de 2 ore in fiecare zi am survolat insula in calitate de copilot. La una dintre ore am ajuns direct de la plaja, avand pe mine doar un costum de baie”, povesteste Anca Pop.

Revenita in Romania, cantareata doreste sa-si ia licenta si sa devina pilot de elicopter si va incepe cursurile de aviatie cat de curand.

Anca Pop s-a nascut in Romania si, pana in urma cu cativa ani, a locuit in Canada.
Artista are la activ colaborari cu Goran Bregovic pentru piesa ei, “Jealous Monster”, compunand chiar doua dintre piesele de pe albumul lui Bregovic, “Champagne for gypsies”, lansat in 2012.

Anca Pop a lansat recent piesa “Free Love”, precum si primul nude live session din industria muzicala autohtona, alaturi de versiuni proprii ale pieselor “Help Me Lose My Mind” (Disclosure) si “I want to want you” (Jason Derulo). Totodata, cantareata a renuntat la orice forma de inhibitie pozand goala pentru numarul de vara al revistei Playboy.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod