Amadeus este cea mai de succes trupa din Romania la nivel international, in 2015. Artistele, premiate la Gala Star Awards

Amadeus a fost desemnata cea mai de succes trupa din Romania la nivel international, gratie concertelor pe care le-a sustinut la unele din cele mai exclusiviste evenimente de peste hotare. Aristele care formeaza renumitul cvartet au primit un trofeul în cadrul Galei Star Awards, în semn de recunostinta a succesului de care s-au bucurat în 2015.
“Cele patru artiste care vor urca pe aceasta scena sunt absolvente ale scolilor si universitatilor de muzica si au devenit unul din cele mai cunoscute cvartete feminine din întreaga lume. Cu o activitate de 15 ani, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis sunt invitate sa sustina concerte în toate colturile lumii, la evenimente de top precum Festivalul International de Film de la Cannes, Bienala de la Venetia, Campionatul de Formula 1 de la Viena ori Expozitia Mondiala de la Shanghai.
Suntem bucurosi sa le premiem în aceasta seara si pentru modul exemplar cu care ne reprezinta tara peste tot în lume”
, astfel au fost prezentate cele patru artiste de catre Adela Diaconu, initiatorul si organizatorul ceremoniei de premiere.

În cadrul Star Awards Gala 2015, Gala Performantei, Creativitatii si Excelentei, cunoscuta si ca Premiile Bv01Ade by Adela Diaconu, au mai fost premiati si Catalin Botezatu, Adelina Pestritu si Madalin Ionescu, Simona Gherghe, Laurentiu Reghecampf, Dorian Popa si Mihaela Borcea.
 

Foto: Remus Nicolaescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod