Trăiește o nouă experiență holistică urbană cu W by World Class

World Class, lider în industria de wellness autohtonă, înțelege că frumusețea este expresia unei armonii între minte, corp și spirit, și de aceea a creat W, un club premium de wellness din România, pentru a-ți oferi echilibrul perfect între frumusețe, liniște și funcționalitate.
Situat în piața Charles de Gaulle, clubul se întinde pe două niveluri și pune la dispoziția clienților o zonă de fitness, un studio de Pilates, un program variat de Yoga, o piscină, o zonă de relaxare și un nou concept de Juice Bar. De asemenea, clubul oferă membrilor cu abonamente VIP acces la vestiare private cu serviciu de curățătorie și valet la parcare.

„W este un concept unic în România, creat pentru cei care caută liniște și apreciază un stil de viață exclusivist. Ne propunem ca W să fie o oază de relaxare în mijlocul unui oraș tumultuos, în care funcționalitatea și liniștea se îmbină perfect.
Clienții W se pot bucura de o experiență urbană holistică, într-un mediu cu totul aparte, unde se pot relaxa și deconecta”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România.

Pentru a asigura o atmosferă selectă și servicii personalizate, W Charles de Gaulle oferă un număr limitat de 600 de abonamente, urmând ca toate solicitările peste această cifră să fie trecute pe o listă de așteptare.

Cursurile sunt predate de către 20 de instructori atent selectați din echipa World Class, antrenori personali și specialiști în Yoga și Pilates, certificați la nivel internațional.
Julio D. Papi, unul dintre mentorii clubului W, este o adevărată legendă a fitness-ului și creatorul conceptelor de Stretch, Body Sculpting, PortDeBras, Integrated Power Stretch și Daanasana Yoga. Julio predă în exclusivitate clasele de Daanasana Yoga, în cadrul W, alături de Anya Glushkova, membră a Yoga Alliance și singurul antrenor cu acreditare în Advanced Fletcher® Pilates din România.

Fie că vrei să te antrenezi individual, alături de un antrenor personal, sau optezi pentru orele de Group Fitness, centrul W by World Class îți asigură spațiul ideal pentru a-ți îndeplini obiectivele.
Poți alege între ore de Body Pump, Metabolic Body Workout, Interval, BOSU și C-Core sau cursuri speciale de Yoga și Pilates.

Clubul este dotat cu echipamente de fitness, Pilates și accesorii de aerobic de ultimă generație de la LifeFitness și Balanced Body. În plus, centrul dispune de singurele echipamente profesionale de Pilates din România și de instructori certificați în utilizarea acestora. Produsele oferite la noul concept de Juice Bar le asigură membrilor o hidratare optimă înainte și după antrenamente și sunt furnizate de Iconic Health by Camelia Șucu.

Membrii W by World Class pot alege dintre cele 26 cursuri disponibile săptămânal, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire.
Accesul se face doar pe baza cardului de membru W, de luni până vineri între orele 07:00-22:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-20:00, în funcție de tipul de abonament.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod