O cană de lapte cu cacao, un aliat de încredere pentru o zi plină de energie

În fiecare dimineață, te gândești care sunt alimentele pe care ar trebui să le incluzi în meniul celui mic pentru a avea energia necesară până seara, la culcare. Important este ca fiecare dintre mese și gustări să contribuie la aportul zilnic recomandat de vitamine și minerale, pentru a-i asigura o dezvoltare armonioasă.
Hrănitor și gustos, laptele preparat cu cacao instant este unul dintre alimentele din meniul zilnic care contribuie semnificativ la aportul de calciu, unul dintre mineralele esențiale pentru dezvoltarea unor oase puternice.

Consumat la micul dejun sau între mese, lapte preparat cu cacao instant aduce un plus de energie copilului tău. Acesta reprezintă o importantă sursă de proteine (30% din necesarul de proteine din fiecare zi), menită să îi întărească micuțului musculatura și sistemul osos.
În același timp, un pahar de lapte cu NESQUIK cacao instant oferă copiilor până la 15% din necesarul zilnic din vitamine C, E, B1, B3, B5, B6, B9, precum și 1/3 din doza zilnică de calciu.
 
În plus, laptele cu cacao este ideal datorită capacității sale de hidratare. La aportul zilnic de lichide contribuie și alimentele cu un conținut mare de apă pe care le consumăm, iar un pahar de 200 de ml de lapte preparat cu NESQUIK cacao instant asigură aproximativ 10% din totalul de lichide, necesar unei singure zile.


În același timp, fructele și legumele nu trebuie să lipsească din meniul zilnic al copilului tău. Acestea conțin fibre, dar și o varietate de minerale și vitamine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod