Remodeleaza-ti corpul!

Pentru fiecare dintre noi, femeile, principala problema vizavi de aspectul exterior o reprezinta formele pe care le avem. Surplusul de greutate duce, bineinteles, la un aspect neingrijit al corpului.
Pentru fiecare dintre noi, femeile, principala problema vizavi de aspectul exterior o reprezinta formele pe care le avem. Surplusul de greutate duce, bineinteles, la un aspect neingrijit al corpului.

Pentru a evita astfel de neplaceri, este obligatoriu sa iei masuri care sa elimine din start aceasta posibilitate. Pe langa dietele potrivite fiecarui organism, nu trebuie uitate sub nicio forma produsele de ingrijire corporala. Daca ai probleme cu greutatea sau cu aspectul pielii, este recomandabil sa apelezi la produse de remodelare corporala si slabire.

Ca o recomandare, inainte de a incepe un astfel de tratament, tine cont de anumiti pasi pe care trebuie sa ii respecti pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.

Pentru inceput, vom trasa in linii mari care sunt acestia, iar apoi vom incerca o abordare punctuala a fiecaruia dintre ei. Asadar, in aceasta discutie avem de-a face cu: frecventa aplicarilor (de cate ori pe zi si/sau pe saptamana trebuie sa folosesti produsele pentru remodelarea corporala), durata tratamentului (cat timp este indicat sa le folosesti), zonele de aplicare (respectiv, unde sunt localizate problemele), temporizare (care este cel mai potrivit moment al zilei pentru a le aplica: dupa dus, dimineata, seara etc.) si care sunt alte proceduri pe care le poti urma, in completare, pentru rezultate optime.

Frecventa


Avand in vedere faptul ca, pe piata, exista o gama variata de produse de acest gen, este foarte dificil sa spui "Este suficient sa le folosesti de 2, 3, 4 ori pe saptamana". Totusi, facand o trecere in revista, sfatul specialistilor, producatori ai acestor produse, este sa le aplici de doua ori pe zi, in fiecare zi a saptamanii, dupa dus.

Durata tratamentului


Odata ce ai inceput un tratament cu un astfel de produs, trebuie sa te inarmezi cu foarte multa rabdare. Este adevarat ca toate suntem nerabdatoare si vrem sa vedem rezultatele imediat, insa acestea nu apar dupa o zi pe alta, in special atunci cand este vorba despre remodelare corporala.

In general, trebuie sa astepti aproximativ patru saptamani pentru a vedea rezultatele, iar dupa ce ti se pare ca ai rezolvat aceasta problema, este indicat sa continui cu o crema hidratanta sau una care confera fermitate pielii.

Zone de aplicare


Multe dintre noi fac frecvent greseala de a aplica acelasi tip de crema pe tot corpul. Aceasta este o operatiune total nepotrivita. Pentru fiecare parte a corpului exista creme speciale, de aceea, atunci cand doresti sa-ti achizitionezi una, trebuie sa stii exact despre ce este vorba.

Asa se intampla si cu produsele de remodelare corporala. Este obligatoriu ca acestea sa fie folosite exclusiv pe zonele cu probleme. In general, pe abdomen, solduri, coapse sau posterior.

Temporizare


Momentul cel mai bun pe care il poti alege pentru aplicarea cremei este dupa dus. Atunci, porii sunt deschisi, pielea este moale, iar substantele din compozitia produselor sunt absorbite mult mai usor si, astfel, efectul este maxim.

Adjuvanti


Este o regula bine stiuta de toata lumea. Dieta fara sport si produse de intretinere nu o sa dea rezultate niciodata sau va avea efecte nu tocmai asteptate (spre exemplu, pielea isi poate pierde fermitatea). Aceste trei componente ale un program de slabire sau detoxifiere sunt strans legate intre ele.

Asadar, in ceea ce priveste alimentatia, este esential sa renunti la grasimi, cafea, tigari, dulciuri in cantitate excesiva sau bauturi carbogazoase. Consuma foarte multe fructe, apa plata, lactate, iar carnea o poti fierbe sau frige. De asemenea, incearca sa nu mai mananci dupa ora 17.00 sau, in cel mai bun caz, poti servi un fruct.

Nu uita de sport! Uneori, iti este dificil sa ajungi la o sala de antrenament, dar sigur nu iti va dauna cu nimic daca, macar o data pe saptamana, renunti la masina si faci drumul pana la serviciu pe jos.

Daca sediul firmei la care lucrezi este situat departe de locuinta ta, alege sa cobori din mijloacele de transport in comun cu doua statii mai devreme si, astfel, vei parcurge pe jos drumul ramas. Vei vedea ca va face bine siluetei, dar iti va ajuta si circulatia, inima si iti va imbunatati starea de spirit.

In concluzie, daca vei atinge o parte dintre punctele trasate mai sus, cu siguranta te vei simti mult mai impacata cu propria-ti imagine!
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana pe 1 Sep 2008, 14:22
    remodeleazati corpul

    e buna crema nivea my silhouette as vrea sa mio cumpar care ati folosito?

    0
    0

  • laria pe 23 Iun 2008, 13:46
    remodeleaza-ti corpul

    este o emisiune tv unde se testeaza tot felul de creme, si se pare ca Nivea Silhouette este pe locul 1, dar studiul a fost facut in strainatate. Dar-ul este pus tocmai pt ca in Romania mai exista si produsele autohtone. Eu am incercat si sunt extaziata de rezultatele obtinute cu gelul pt drenaj si crema anticelulitica de la Elmiplant- gama Cellulight. Repet, rezultatele sunt spectaculoase, iar pretul este mic.

    0
    0

  • alexandra pe 15 Iun 2008, 19:17
    crema

    am si eu o intrebare vreau si eu sa imi cumpar crema NIVEA SILHOUETTE si nu stiu daca are rezultate ?va rog cine a folosito sa imi spuna si mie daca are rezultate!!

    0
    0

  • ariana26 pe 2 Iun 2008, 18:02
    la mine a functionat

    eu folosesc de doi ani de zile, produse anticelulitice, dar recunosc, folosesc pentru intretinere, nu am mari probleme cu celulita. sincer, mie imi place mult, dar nu are efecte magnifice, daca nu are loc un masaj pe zona cu probleme. eu imi fac masaje si "insist" cu pumnul, da, nu rade, cu pumnul, imi fac masaje, pe abdomen, pe coapse si fese, chiar si pe brate. rezultatul este excelent, asa vad eu si nu numai. deci, eu ti l recomand cu incredere. nu mai manca de la ora 7 seara, consuma apa plata decat si paine prajita. imbraca te mai sexy si ceilalti nu vor ramane "neatenti". bine, sexy in limita bunului simt, nu in stilul vulgar. ok? te pup. P.S. ce am spus, nu a fost o lauda, am spus aceste lucruri, ca sa iti dau curaj si sa ai o dovada ca intr adevar functioneaza!!!! :)

    0
    0

  • anca pe 24 Mai 2008, 10:51
    nu stiu ce sa zic

    as vrea sa incerc nivea my silhouette dar nu stiu daca vor da rezultate cu toate acestea cred k o sa incerc daca nu reusesc asta e sper k o sa pierd macar 3 cm. vreau sa aud si parerea celor care au mai folostio si daca a mers. multumesc

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod