Cum sa obtii o talie de viespe (I)

Un abdomen plat si o talie bine conturata par adesea cel mai greu lucru de obtinut. Oameni din toata lumea cheltuiesc timp, bani si energie zilnic in incercarea de a atinge visul celor "sase patratele" sau macar a unui mijloc gratios si tonifiat. Adevarul despre atingerea acestui vis este ca... indiferent cate abdomene faci zilnic, nu vei obtine nici un rezultat imbucurator daca nu scapi mai intai de stratul de grasime din jurul taliei.

Sa-ti antrenezi numai abdominalii... o greseala

Daca planul tau este sa "lucrezi" abdomenul la maxim, afla ca nu este aceasta calea spre succes.
Desigur, prin exercitii care iti solicita rezistenta si prin antrenamentul cu greutati iti poti tonifia musculatura si poti obtine o forma fizica mai buna, dar asta nu e tot. Nu poti sa te apuci numai de talie si sa faci abdomene pana la epuizare. Daca vei urma regulile simple de mai jos eforturile tale din trecut, de data asta, vor da rezultate.

Cele mai comune lamentari legate de talie...

Mijlocelul "tras printr-un inel" este foarte important, mai ales pentru ca, indiferent de canoanele de frumusete care s-au perindat de-a lungul timpului, silueta de tip clepsidra a fost mereu admirata.
De cate ori nu ai auzit diferite persoane spunand ca sunt impacate cu felul in care arata, singura lor problema fiind talia! Sau... citate de genul "Am o ocazie in cateva saptamani, cum pot sa reduc grasimea din jurul taliei", ori "Cu toate ca fac 200 de abdomene zilnic, nu vad nici o imbunatatire la nivelul taliei". Invata cum poti sa-ti lucrezi abdominalii eficient si sa obtii rezultate vizibile de subtiere a taliei.

Inainte sa te apuci - Nu te baza pe gimnastica!

Este ingrijorator faptul ca multe femei cheltuiesc foarte mult pe pastile si aparate "minune" care le promit un abdomen impecabil intr-un tip minim, asemenea modelelor din reclamele de specialitate.
Din pacate, lucrurile nu sunt asa de simple. Stratul de grasime de pe talie se reduce in functie de metobolismul, stilul de viata si de alimentatie ale fiecarei persoane. In concluzie, orice iti promite "o silueta de vis in sase saptamani" ar trebui sa-ti ridice semne de intrebare. Adevarul este ca trebuie sa muncesti mult si sa respecti cateva reguli de dieta pentru a putea sa te mandresti cu abdomenul tau.

Diferenta dintre tonifierea muschilor abdominali si reducerea stratului de grasime din jurul taliei

Iata deci ca solutia pentru obtinerea unei talii subtiri este reducerea stratului de grasime din jurul acesteia.
Pentru a realiza acest lucru, sunt binevenite dietele naturiste, electrostimularea ce permite o slabire rapida localizata sau impachetarile corporale. Insa trebuie sa iti dai seama ca un "60" in talie nu inseamna neaparat un abdomen frumos si tonifiat. Pentru asta este necesar un program de fitness specializat. Multe persoane au abdomenul plat, insa netonifiat. Aici intervine programul de fitness, despre care vei afla detalii saptamana viitoare.
 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexa pe 4 Ian 2013, 22:17
    ...

    Eu am 1,70 - 53 kg si 61 cm in talie si totusi ma chinui cu exercitii zilnice ... vreau sa scap de cateva kg :P

    0
    4

  • Maria pe 24 Nov 2012, 20:27
    .

    am 1,65 , 55kg si talia de 70 cm cum pot slabi fara dieta? ce exercitii sa fac ?

    0
    1

  • dAIANA pe 26 Sep 2012, 09:51
    Talie de viespe!

    Am 63 de cm in talie,1,60 si 45 kg si nu fac nimicc!!!:))

    0
    3

  • sanda pe 7 Sep 2011, 23:47
    .fd

    de fapt ajută şi abdomenele, dar dacă sunt folosite în combinaţie cu exerciţiile cardio. eu am 1.70 m, 53 kg şi talia 63 fac seria de exerciţii "8minute p-u abdomen perfect" în fiecare zi, fug nu mai mult de 1 -2 ori pe săptămână, pentru că nu vreau să slăbesc în celelalte părţi ale corpului, şi sunt mulţumită!au început să se reliefeze pătrăţelele.Apropo pentru cine nu are posibilitatea de a fugi, recomand bodyrock.tv acolo sunt complexe de exerciţii combinate.good luck!

    0
    0

  • Alexa pe 5 Iul 2011, 14:33
    ^_^

    eu am descoperit aceasta serie de exercitii: http://www.youtube.com/watch?v=kHSCmwHaGJs&feature=related . si pot spune ca da rezultate foarte bune! stiu ca vazand titlul veti avea impresia ca nu e nimic dificil, dar cand te apuci sa faci totul ca la carte este foarte extenuant. la mine chiar au aparut modificari substantiale. in plus beau cate o cana cu ceai antiadipos (2 pliculete) in fiecare zi. le gasiti la kaufland(sau la farmacie,dar mai scumpe) intr-o cutie verde si costa 7 lei. SUCCES! p.s. nu mancati seara ;)

    5
    0

  • diana pe 15 Nov 2010, 10:00
    :|

    deci:))nu stiu ce sa fac..is mica de inaltime,am 1.56 sh am 43 de kg..iar burta..of:||un strat de grasime care cand ma asez se aseaza in 2 randuri..e ingrozitor..nush ce sa fac:((( ajutati'ma

    3
    2

  • tania pe 15 Iul 2010, 15:00
    abdomene

    nu ma pling de modul in care arat,sunt chiar slabuta dar de cand ma stiu am burta,mai ales dupa ce maninc...mi se pare o ideie buna cu dansurile dar chiar functioneaza?ar mai fi si alte metode?pt k de slabit nu as vrea sa slabesc doar sami modifik abdomenu...

    4
    0

  • olga pe 14 Iun 2010, 11:14
    abdomenul

    fetelor, tot ce facetzi acum e ca batetzi apa-n piua...pentru a avea un abdomen plat uneori e necesar sa ai gene bune...am o prietena care mananca la orice ora, in orice cantitate shi are la talie 63, fara pliuri de grasime la burta. De fapt , chiar nu e destul sa faci abdomene, fiinca doar tonifiezi mushchii abdominali. Ca sa subtziezi talia, nu trebuie sa papi dupa 6, sa papi des shi putzin, sa alergi dimineatza, sa nu treci, galopand, de la o cura de slabit la alta, sa invetzi sa te mentzi, caci slabeshti de peste tot, dar te ingrashi mai mult la talie. Facetzi ridicarea picioarelor tzinandu-va de scarile din sala de gimnastica, daca intzelegetzi cam cum arata exercitziul, iar cel mai eficient consider sa ramana cercul. Invartitzi cercul , de dorit unul de fier, mai greu, sau cum synt altele reliefate, acelea dau foc la grasime!..dansuri cit mai multe, mai ales cele rapide care te fac sa te indoi/dezdoi. E mult de lucru, dar face...

    1
    1

  • claudia pe 29 Mai 2010, 04:55
    si eu am aceasta problema

    am 53 de kg 170cm, arat destul de slaba la picioare mai ales dar la burta am un strat destul de mare de grasime, este ingrozitor am facut timp de 2 luni cate 300 de abdomene pe zi serii de cate 100, este adevarat ca mi sa intarit abdomenul dar stratulde grasime nu a disparut , cand stau pe scaun se vad 3 straturi de grasime ,este oribil , ma-m gandit sa incerc sedintele cu aparatul de cavitatie pentru a scapa de grasime iar daca intr-o luna nu da nici un fel de rezultat merg la lipoaspiratie pentru ca n am de gand sa traiesc toata viata cu visul de a avea un abdomen plat.

    2
    0

  • alexandra pe 5 Mai 2010, 23:13
    abdomene

    ba o contazic pe cea care a scris ca nu obtii talie de viespe prin abdomene. eu fac cate 150 de 3 ori pe saptamana. cate 50 intr-o serie. si rezultatele se vad si la abdomen si la talie.. oricum am un organism suuper. ard f repede caloriile. asa ca pt mine are efect. si orice scrie sus.....continuati sa faceti abdomene.

    3
    1

  • Anna pe 20 Mar 2010, 20:34
    :-??

    Nu prea dati milte detalii . tot ce am inteles din asta e sa nu mai fac sport si sa mor de foame :) . eu am 61 kg si 1,66 la inaltime . mie mi se pare ca-s grasa :-L . si orice efort as face sa slabesc reusesc doar sa ma mentin sau sa dau 2 kg maxim :)) . nu merge nici cu diete nici cu sport nici cu creme nici nimic. pt a slabi iti trebuie noroc si o minune . nu diete :)) . Bafta !

    2
    4

  • Tzucu pe 15 Apr 2009, 02:04
    Nimic

    mimic concret aici...:|

    6
    0

  • andora20 pe 11 Feb 2009, 19:07
    15

    minute de muzik

    3
    0

  • andora20 pe 11 Feb 2009, 19:05
    talia de viespe

    fetelor kre vor o talie subtire le sp din experienta k trebuie sa danseze in fiecare zi kte 15 de ora pe muzik mai rapida de ex pe mel claudiei de la cream-candy,si faceti 100 de rotati nu prea stiu cum sa explic de ex cu mainile pe solduri si te rasucesti fara sa iti misti picioarele,sper k ma intelegeti :)) 100 nu e mult nu ve-ti simti decat o mica ardere in zona abdomenului,efectele nu se vor vedea intr o zi,dar are efect dupa kteva zile ve ti simti si singure si k sa aiba un efect mai mare fetelor mancati incet in acest mod ve-ti manca mai putin si aveti numai de castigat.eu asa am facut si acum am 1,55m 46kg si o talie de 51 eu zic k e de viespe voi ce credeti?succes

    5
    0

  • maco pe 3 Feb 2009, 18:59
    abdo

    nu cred ca exista vreo varianta rapida pt. a`ti tonifica abdomenul

    2
    0

  • ciocan alexandra pe 18 Ian 2009, 10:29
    dieta

    as dori o reteta care este eftina si are si efect....am ales vara trecuta o metoda de slabit nu foarte buna...am facut foamea...acum m-am ingrasat la loc as putea spune....va multumesc

    1
    1

  • lennox pe 1 Ian 2009, 21:30
    ABDO

    IN PRIMUL RAND trebiue stabilit faptul ca nu se poate reduce stratul de grasime doar de pe o singura parte a corpului , deci degeaba faceti sute de abdomene zilnic. Impreuna cu grupa adbomenului trebuiesc lucrate si alte grupe musculare cum ar fi fesierii,coapsele bratele si lombarii. Daca obiectivul vostru e numai abdomenul atunci sfatul meu ar fi sa alegeti 4 ex pt abdoninali si sa executati 3 serii a cate 50 repetari,insa secretul unui abdomen de invidiat sunt alergarile. Odata cu arderea grasimi trebuie redus stratul adipos si acesta se reduce numai prin alergari si dieta . SUCCES LA VARA PE LITORAL .

    0
    0

  • simona pe 21 Iul 2008, 15:31
    talie de viespe

    ce sa fac a scap de grasimea de pe solduri?

    3
    0

  • nitza pe 13 Iul 2008, 11:59
    ....

    mereu am dorit sa am o talie de viespe,dar nu e chiar atit de usor...m-am bazat foarte mult pe gimnastica,faceam cite 200 de abdomene in fiecare zi plus antrenamente zilnice.Am practicat gimnastica ritmica,dar mare efect tot nu este.Oare cum sa obtin un abdomen ca la Fergie?care e secretul ei?

    1
    0

  • jasgdkoag pe 15 Apr 2008, 16:06
    .l./...

    deci....nu mai faceti abdomene.....infometati-va fetelor.......interesant

    1
    1

  • brg pe 2 Apr 2008, 22:20
    ..

    nu prea am aflat molt deaiciea..doar k nu trb sa ma mai chinui cu abdomenele...krk trec pe alergat..decat sa stau in fata ecranului..aja k am plkt:-h..bye:*

    0
    1

  • adriana pe 5 Mar 2008, 18:13
    abdomene

    daca faci abdomene poti sa scapi si de vergeturi

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod