Gustari care nu ingrasa

 

Da, poti manca de mai multe ori pe zi fara sa te ingrasi. Citesteghidul celor mai intelepte gustari si nu va mai fi niciodata nevoie sate infometezi.

In general, o femeie are nevoie de 2250 de calorii pe zi, sa zicem 1500,in cazul in care incearca sa scape de cateva kilograme care ii daudureri de cap. Aceste calorii trebuie obtinute din alimente care suntcat se poate de bogate in vitamine, minerale si fibre. Uita, asadar, dechips-uri, ciocolata sau de semipreparate. Dar nu iti interzice nimenisa iei mici gustari, mai ales in aceasta perioada, cand, dupa meseleincarcate de sarbatori, esti tentata sa mananci mai mult. Daca stii saalegi alimetele potrivite, vei fi intr-o forma buna si chiar vei aveasansa sa slabesti.

Gustari care nu ingrasa: Regulile gustarilor
Nu sunt nici dure si nu dau nici rezultate miraculoase dar daca respecticateva indicatii generale te vei simti sanatoasa si usoara.Important este sa mananci putin dar des, pentru a-ti mentine nivelul deenergie de care ai nevoie intr-o zi, evitand starea de oboseala si lipsade concentrare.

De asemenea, acest program se recomanda persoanelor caresufera de indigestii sau care au probleme doar cu digestia mancarurilorgrele. Astfel, poti incerca cu incredere o gustare usoara la fiecaretrei ore: o felie de paine si o felie de branza sau un bol de salata,un fruct ori un iaurt. Daca se intampla sa iei in greutate din cauzaacestor gustari, inseamna ca trebuie sa ai mai mare grija la ce mananci.Concentreaza-te asupra fructelor si legumelor proaspete care contincantitati apreciabile de apa, pentru a-ti mentine corpul hidratat darsi asigurat cu vitamine.

Daca simti un gol in stomac din pricina foamei, incearca o bauturainainte de a manca (oricum, trebuie sa bei 2 litri de lichide pe zi).Asigura-te ca gustarea nu are mai mult de 4 g de sare, care contin 1,6g sodium.
Excesul de sodiu poate provoca retentia de fluide, tensiunesi pierderi de calciu. O felie de paine contine 200 mg de sodium, iaro felie de sunca la gratar, 800 mg de natriu.

Gustari sanatoase
Popcornul facut acasa are un continut scazut de sare si zahar si esteo buna sursa de fibre (1g/25g), necesare pentru functionarea sanatoasa astomacului. Si pentru ca se mananca migalos, boaba cu boaba, te vei saturamai repede si pentru mai mult timp. 25 de grame inseamna aproximativ140 de calorii.

Cruditatile. Incearca porumbul, rosiile, guliile. Sunt usoare si pelanga aceasta asigura vitamine, minerale si fibre. Portocalele silegumele rosii ca patlagelele si morcovii ajuta la mentinerea unui tencurat si la sanatatea ochilor. De asemenea, se considera ca actioneazaactiv impotriva cancerului, a bolilor de inima si de ochi.
Broccoli estebogat in calciu si magneziu - specialistii spun ca minimalizeaza SPM sidurerile menstruale.

Iaurt fara grasimi. Astfel, te vei asigura ca dieta ta este bogata incalciu. Multe femei neglijeaza acest aspect, nepasare care conduce maitarziu la aparitia osteoporozei.

Gustari care nu ingrasa: sa nu uitam de fructe

Fructele. Atat cele proaspete cat si cele uscate contin antioxidantiimportanti, vitamine si minerale care intaresc imunitatea celulelorimpotriva radicalilor liberi. Fructele proaspete contin multa apa,asa ca au mai putine calorii decat cele uscate.

Prajiturile din orez. Sunt cele mai slabe gustari, fiecare prajituracontinand doar 0,3g grasimi si 37 calorii.

Bauturile pe baza de lapte. O cana cu lapte aburind, un milkshake cutot felul de arome sunt idei delicioase care iti asigura necesarulde calciu.

Daca duci dorul ciocolatei, procedeaza in felul urmator:dizolva 3 linguri de ciocolata in 250 ml lapte degresat si putina apafierbinte. Continutul este gustos si are 127 calorii.

Ouale. Contin fier, vitamina B si minerale importante. Galbenusulcontine crom, care ajuta la mentinerea unui nivel corect al zaharuluidin sange.

 

Comentariile 1-50 din 99

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina d pe 3 Nov 2013, 20:51
    cum am slabit 7 kg in 20 de zile

    Am citit aproape tot ce se putea despre diete,nu am putut sa ma opresc asupra uneia,deoarece sunt alimente care nu-mi plac.Am facut o dieta bazata pe alimentele care imi plac mie : asadar imi faceam dimineata o salata din telina rasa cu morcov ras ,cu 1 lingurita ulei masline si putina zeama lamaie ,din aceasta salata( 1 telina mare +2 morcovi) mancam la ora 10 dimineata ,ca nu mananc micul dejun,si la 12,apoi daca imi era foame completam cu iaurt cu musli de la sanovita(punga galbena),masa de seara este la ora 18....mancam o salata cu verdeturi gen salata verde,spanac rosii,masline la care adaugam intr-o seara piept de pui la gratar ,in alta seara branza tip feta,condimentam cu oregano,putina zeama de lamaie si 1 lingurita ulei masline.marea mea problema sunt dulciurile..intram intr-un magazin si vroiam ceva dulce...eventual un snickers ,dar ma linisteam si luam o banana.De cate ori simteam nevoia sa mananc ,luam un mar ,sau un iaurt cu musli....Astfel dupa 20 zile am ajuns de la marimea 48 la pantaloni la 44.Toata lumea a vazut schimbarea si ma intreba cum am reusit,la toti le-am raspuns: mancand! dar fara cartofi paste ,dulciuri ,paine.Am mancat pe saturate ,la inaltimea de 1.67 aveam 77kg...foarte mult tinand cont ca pana a ramane insarcinata aveam 55-maxim 60kg,am ajuns la 70 kg ...dar tot mult.tin sa mentionez ca atunci cand nu puteam sa-mi iau pranzul(salata de telina cu morcov) cu mine,imi cumparam 4-6 felii sunca ,sau o bucata 100-150g pastrama piept pui si mancam in loc de pranz.Recomand sa mancati sa alegeti mancarea care va place ,in acelasi timp tinand cont de calorii,sa fie disociata,sa evitati fainoasele si dulciurile,sper sa va fie de folos!

    2
    0

  • ninak pe 10 Mar 2013, 15:29
    slabitul))):

    luati-va fundul din pat si nu indopati

    2
    0

  • adriana pe 5 Mar 2012, 17:46
    vreau sa slabesc

    inainte aveam 55 kg si in timpul sarcini am mancat mult si dupa ce am nascut si mai mult din 3 in 3 ore si noaptea acum am 73 kg si nu stiu cum sa slabesc si ce sa mananc pt ca mai alaptez si nu pot sa fac mult sport ca pierd laptele

    3
    1

  • LUCY pe 27 Nov 2011, 15:16
    Mancare sanatoasa

    Asa cum am mai scris, reteta slabitului eventual a mentinerii greutatii ideala si a sanatatii este un echilibru in toate, dar mai ales in alimentatie. NU CAUTATI RETETE MIRACULOASE! Mancati sanatos, faceti miscare si cum spunea predsecesorul meu veti avea rezultate. Din pacate foarte multe persoane si mai ales cele tinere nu au rabdare, nu au vointa, fiindu-le mult mai usor sa respecte cateva saptamani o reteta data de nu stiu cine in bataie de joc decat sa-si schimbe stilul de viata. Acele persoane sigur vor da gres

    1
    0

  • *]^p0Ph} pe 17 Nov 2011, 21:46
    Pt lenese

    mai lasati-o dracu cu pastilele regimurile si eu mai stiu ce....natura e frumoasa,aveti unde alerga,aveti sali(dak nu vrei sa mancati frig)aveti unde face miscare dar problema multora este LENEA,VOINTA(de care multe duceti lipsa),NEINCREDEREA(la fel si asta foarte multe duceti lipsa de asa ceva)....alergati faceti jogging mergeti mers dar mergeti la mars rapid...si sigur slabiti...cum zicea cineva de pe aici"vointa si increderea sunt cheia sucesului"

    2
    4

  • Gabriela pe 12 Iul 2011, 21:38
    Important, dieta personalizata

    Fetelor, eu am avut acum doi ani 97 kg, acum am 71, am slabit incet dar sigur, nu mananc prajeli, mezeluri nu beau sucuri, asociez bine mancarea, sub nici o forma nu se mananca cartofi cu carne, spaghete cu carne. Este gresit sa luati pastile, slabesti dar dupa aceea te ingrasi mai mult. Este important sa iti faci dieta personalizata si MULTA MISCARE. Succes.

    4
    2

  • Dan pe 9 Iul 2011, 15:07
    Slabire

    Ba frate dar toate vreti o pastila minune un ceai extraordinar...dar de alergat ati auzit ? De miscare ? Eee pana nu alergati nu slabiti

    10
    2

  • mihaela pe 15 Mai 2011, 17:14
    diete

    fetelor nu mai incercati diete pentru ca va chinuiti singure mancati orice in afara de prajeli sucuri paine mai putina mezeluri conserve si o sa scapati rapid de kg eu am dat jos 6 kg intr-o luna jumatate asa.succes

    9
    3

  • catalin pe 12 Nov 2010, 12:10
    eu vreau sa ma ingras :)

    Am 26 ani, 1,85 m inaltime si 70 kg. Eu ma chinui sa mai pun vreo 7 - 8 kg pe mine si nu reusesc :)

    6
    2

  • cristina pe 29 Oct 2010, 23:55
    cum sa slabesc?

    am incercat multe diete si nu scap te kg in plus datimi si mie un remediu va rog mult

    2
    0

  • ana pe 21 Sep 2010, 22:32
    eu am pierdut 24k

    eu am pierdut 24 de k in 2 luni

    40
    12

  • andreea pe 19 Aug 2010, 14:03
    mancarea sanatoasa

    fetelor mancati sanatos asta este tot ce trebuie ptr slabit nici de cum infometare sau alte diete care poate nu au nici un efect.....mancare sanatoasa si multa apa 2-3 litri pe zii si dimineata un ceai verde sau de coada calului si seara eu am slabit intr-o luna 5 kg doar am mancat sanatos,multa apa si dimineata ceai si fara dulciuri si paine....va urez succes la slabit!

    4
    2

  • bia pe 16 Aug 2010, 15:28
    stilul de viata sanatos este mai imp decat greutatea

    40 kg ?!?!?! opritiva !!!! va distrugeti organismul si nervii adoptati un stil de viata sanatos nu deveniti anorexice sau bulimice .

    3
    1

  • lore pe 22 Iul 2010, 23:27
    hey

    eu am 46kg si 1,66 si as vrea sa slabesc ink 4 kg...cum sa fac?:-

    2
    12

  • anca pe 7 Iul 2010, 12:53
    slabire

    Am 13 ani,1,68 de cm si 65 de kg ,as vrea sa slabesc macar 7 kg,cum sa fac ? faceam atletism si arte martiale doar ca nu mai am avut timp sa meg la ele asa ca am pus cateva kg pe mn

    1
    3

  • elena pe 6 Iul 2010, 14:43
    IMPORTANT!!!!! daca vrei sa slabesti, citeste aici!!

    formeaza-ti un tel. dute la magazin si cumpara o rochiesuperba dar cu cateva numere mai mica. pune-o undeva la vedere si gandestete cat de bine ar veni pe tine daca ai fi mai slaba. asta te va motiva la maxim mai ales daca ai si un eveniment la care ai putea imbraca acea rochie. atunci cand simti ca nu mai poti si vrei sa renunti, admira rochia si fa-ti planuri unde vei merge cu ea prima data si spune-ti in sinea ta ca dupa ce vei slabi iti vei cumpara multe rochii frumoasa. e ca un fel de premiu care va garanta ca ai iesit invingatoare din lupta cu kilogramele. eu va recomand o dieta de actualitate care va va incanta si care da cu adevarat rezultate. eu am incercat-o si la un momentdat nici nu imi dadeam seama ca eu tin regim. o puteti gasi pe internet chiar pe google. cauta dieta south beach. o dieta care nu necesita sport pentru a slabi. retineti: DIETA SOUTH BEACH

    5
    0

  • Pinky pe 3 Iul 2010, 17:07
    Vreau sa slabesc

    Buna .Am 15 ani si am 58 de kg:( problema mea este k am soldurile mari si abdomenu`:| imi puteti spune si mie o dieta nu foarte drastik pentru a putea da soldurile jos? sincer se vede extrem de urat si nu pot purta nimic mulat pt k ies rau in evidentza!! Va rog sa ma ajutati Multumesc:*

    3
    3

  • DanY pe 25 Iun 2010, 22:52
    Rapid

    Lasa'ti vrajeala spune'ti laptele ingrasa?

    5
    0

  • LUCY pe 8 Mai 2010, 16:29
    NU exista retete miraculoase ci doar persone cu vointa

    Buna!. Cele care vor sa slabeasca vizibil in timp foarte scurt fie nu vor reusi fie se vor imbolnavi. Eu am slabit 8 kg in aproximativ 3 luni si jumatate si continui pana ating 50 kg. acum am 51 si inainte aveam 59kg, 1,56 m si 42 de ani . Am inceput la 1 februarie deoarece am constatat ca pusesem pe mine 2 kg in 1 saptamana mancand toate prostiile care ramaneau de la copii ( am 2 copii ). Am eliminat dulciurile complet, fainoasele, sucurile, mancarurile foarte grase si nu mananc mai mult de 1000-1200 calorii pe zi (necesarul meu bazal fiind de 1500 calorii-puteti intra pe csid si va calculati necesarul). Acest lucru se obtine relativ usor diminuand portiile si consultand pe internet continutul caloric al alimentelor. Nu va amagiti ca nu mancati cine stie ce si totusi va ingrasati, notati pe o foaie intr-o zi ce consumati si veti constata ca nu-i asa! Nu am sarit peste mese dar regula generala a fost . Nu se poate slabi mai mult de 2-2,5 kg pe luna fara a te simti fara energie sau slabit asa ca va recomand atentie si lasati cautatul retetelor miraculoase eficiente in timp scurt. Va dau cateva exemple: mie imi place branza cu smantana dar acum smantana am inlocuit-o cu iaurt, painea alba am inlocuit-o cu cea neagra si am redus-o la max 100g pe zi , am mancat mere si citrice si nu banane, carne de pui si nu de porc, conserve de ton si nu pate, portia de sarmale am redus-o la maxim 3 fiind de marime mica, nu mananc cartofi prajiti ci numai natur sau pireu, am mancat fasole verde in loc de fasole uscata iar ca a venit sezonul cald sper sa mananc cat mai multa salata. Sar putea cand ajungeti la o anumita greutate cu acelasi regim sa stagnati. Nu renuntati mi s-a intamplat si mie la 53 de kg. Nu va cantariti decat saptamanal dimineata! Organismul are nevoie de timp pentru a se adapta la acest regim si astfel va fi mai usor sa te mentii deoarece stilul de a te hrani se va schmba si nu vei mai dori alimente la care altadata nu mai rezistai. Succes!

    4
    1

  • anca26 pe 6 Apr 2010, 22:23
    vreau sa slabesc repede

    Fetelor,e chiar bun acest ceai yong kang?adica nu devi dependenat de el?Eu am 1.72 inaltime si 65-66 kg si as dori si eu sa slabesc.Cat de curand am nunta si as vrea sa arat bine si ,bineinteles vine vara si colaceii nu sunt la moda. As dori un sfat

    1
    2

  • CarmenFarkas pe 27 Mar 2010, 20:08
    petro

    fara efort??? imposibil... nu cred ca te costa ceva daca faci efort:)

    0
    1

  • Alexandra pe 21 Mar 2010, 14:45
    Pt Lia

    E acelasi ceai:) Numele complet e yonk kang sanyeantiadipose tea

    0
    0

  • Lia pe 21 Mar 2010, 14:23
    ceai

    Buna fetelor. Pe situl alcom este un singur ceai Yong Kang, tu cu acesta ai slabit sau cu Sanye?

    2
    0

  • Alexandra pe 21 Mar 2010, 14:10
    dieta

    Hei:) Elena 81, tu ai slabit cu ceai sanye antiadipose danity and beauty, sau cu ceaiul mereu in forma?Te intreb deoarece si mama mi-a cumparat ceai din acesta dar danity and beauty:)

    1
    0

  • 26DANIELLA pe 19 Mar 2010, 10:28
    DIETA

    fetelor, incercati dieta SCARSDALE, e foarte buna si e esor de tinut !

    1
    0

  • Maria pe 17 Mar 2010, 23:52
    e foarte bun

    e foarte bun ceaiul asta sanye e putin cam scump dar e super bun

    4
    1

  • Elena81 pe 17 Mar 2010, 23:51
    da carmen asta e

    da http://www.alcom.do.am/

    0
    0

  • Carmen pe 17 Mar 2010, 23:50
    www.alcom.do.am asta e site-ul ?

    www.alcom.do.am asta e ?

    0
    0

  • Elena81 pe 17 Mar 2010, 23:49
    eu am slabit cu ceaiul sanye

    am luat ceai sanye dp www.alcom.do.am si am slabit 19 kg in 2 luni fara sport, doar am baut cate o cana zilnic, scuze daca ii fac reclama dar le sunt reconoscatoare pe viata

    0
    0

  • anka pe 8 Mar 2010, 15:59
    eu am slabit 23 de kg

    buna fetelor am 24 ani si am reusit sa slabesc 23 de kg. practic tine de vointa si e important sa nu faceti o obsesie din slabit. am inceput sa beau multa apa ceea ce inainte nu faceam cate 30 min de sport pe zi plimbari pe jos ceaiuri salate si chiar si mancare gatita dar in cantitati mici si fara paine. inainte aratam imbatranita mi se spunea ca par de 30 d ani acum mi se da mai putin decat varsta care o am si ma simt excelent .totul e sa vreti

    2
    0

  • ioana pe 20 Feb 2010, 05:13
    Sfat pentru slabit!

    Ce-a mai sigura,naturala si usoara cale de a slabi…sunt aici ca sa dau un sfat pt toate mamicile,sau fetele care vor sa piearda din greutate.De 5 ani am prieten chinez si va pot asigura ca ce va voi spune acum este adevarat,sincera sa fiu eu niciodata nu am avut aceasta problema,din contra imi doresc sa ma ingras dar nu pot,in fine sa trecem la subiect…in fiecare dimineata cand va treziti fierbeti apa si beti o cana sau un pahar mai mare cat de calda o puteti suporta,da,nu este o gluma,prima data nu o sa va placa,a doua asa si asa,iar dupa a treia oara o sa va obisnuiti si dupa un timp o sa realizati ca pierdeti din greutate,iar pentru mamici cu atat mai bine deoarece prima data cand incepe sa actioneze este la burtica…incercati,nu aveti ce pierde si sa va dau un sfat:nu tineti niciodata dieta chiar daca este recomandata de medic,ca atunci cand o s-o opriti sau o sa mancati ceva cat de putin,o sa se depuna tot,chiar si apa o sa va ingrase…incercati cu apa fierbinte fara nimic,fara zahar,doar apa si nu o sa va vina sa credeti,o sa slabiti si o sa va curata-ti si organismul in acelasi timp.Mult noroc si dati mai departe sfatul,pupici si sa fiti cum va doriti! P.S mai as avea un sfat nu tine-ti regim,doar ca atunci cand mancati opriti-va inainte sa va simti-ti satui,nici sa va fie foame,doar sa aveti senzatia ca ati mai maca ceva.

    4
    0

  • daniela36alina pe 10 Feb 2010, 13:12
    popcorn-pt antux

    din 100gr de popcorn(boabe)fac ditamai ligheanul de floricele si mincam toata familia-4 pers.eu zic ca nu poti minca mai mt de 25-30gr

    0
    0

  • oanaoaky pe 9 Feb 2010, 14:18
    sportul cea mai buna cura!

    popcorn?!?!?!?eliminat total..nu e bun deloc,cat despre 3 linguri de ciocolata cu lapte,mai bine nuuuuu,lapte simplu,legume multe,crude sau fierte,iaurt,oua(nu exagerat) si prajitura din orez,aici doream sa ajung,cine a auzit de asa ceva???m-ar tenta,dar nu stiu la ce se refera,acum sunt prea multe ca sa le mai poti identifica....spor la slabit,mancati sanatos si mult sport,sport,sport!

    1
    0

  • andreea pe 8 Feb 2010, 19:56
    am slabit

    buna, am 55 kg la 1 70 ,acum 1 an aveam 65 kg.Eram disperata,imi era foame mereu, nu ma puteam controla,nu am tinut regim niciodata. Am slabit 10 kg intr-un an de zile foarte frumos ,nu mi s-a lasat pielea ,nu am vergeturi .Am slabit mancand orice, dulciuri in cantitate mai mica.Mancam orice dar nu in cantitati mari ,nu pana ma saturam ,iar dupa 6 seara numai fructe la greu,iar 1 data la 2 zile jogging ,evident fara sport nu reusesti si mai ales fara vointa.Asa ca mult succes ,sport si vointa !

    0
    0

  • petro pe 8 Feb 2010, 19:45
    vreau sa slabesc

    vreau sa slabesc repede.....fara efort

    0
    2

  • tudoran florina pe 6 Feb 2010, 13:15
    vreau sa slabesc

    vreau sa slabesc repede...stiu k suna inposibil,dar va rog ajuta ti ma cu o dieta eficienta

    0
    1

  • tulsi pe 2 Feb 2010, 18:22
    pt roxy

    Felul in care tu ai slabit nu este dintre cel mai eficace,slabeste organismul sil il face mai receptiv la infectii.Sportul este indicat de 3 -4 ori pe sapt,minimum o ora,nu 3,4 ore.Eva este un site care ofera informatii dintre cele mai variate,mai bine arunca o privire inainte de a face ce ai facut.Sanatate.

    0
    0

  • kokomic pe 1 Feb 2010, 22:23
    dieta si putin sport

    intro luna am slabit 9 kg. cum? am mancatf.f.f. sanatos.si anume dimineata..ceva iaurt degresat,cafea fara zahar dar cu lapte,la pranz ciuperci fripte cu peste fiert sau fript..iar seara...salata verde muuuulta cu o lamaie stoarsa peste ea,si nu neaparat o conserva de ton in ea.asta-i tot. si asa am scapat de 9 kg intro luna....succes

    1
    1

  • antux pe 27 Ian 2010, 16:08
    Sport!

    Dragelor, nu va mai bateti capul cu metode care mai de care de a slabi! Adoptati un stil de viata sanatos, adica mancati cat mai natural si divers si faceti sport;seara este cel mai bine pt ca arzi caloriile pe care le-ai papat de-a lungul zilei.Totul e sa iti faci un regim pt toata viata, nu doar cat timp vrei sa slabesti!

    1
    0

  • antux pe 27 Ian 2010, 15:27
    popcornul

    Zice ca popcornul e sanatos si nu contine multe calorii..oare?? in primul rand se prajeste si in al doilea rand, daca 25g au 140 kcal, inseamna ca 100g au 560kcal..Cat o ciocolata! Plus ca nu te opresti la 100g, mai ales daca stai la film.

    0
    0

  • Angela pe 11 Ian 2010, 22:08
    sfat

    In 4 saptamani am slabit 20 de kg,important e consumul caloric,daca faceti sport 3-4 h pe zi nu va veti ingrasa,orice ati manca.Conteaza cantitatea .Frantuzoaicele mananca ciocolata,croissant-uri ,unt,tot felul de branzeturi ,nu se ingrasa datorita faptului ca mananca putin din fiecare,nici macar nu fac sport (dar fac miscare) in prezent am 49 de kg la 1.71

    0
    0

  • zabesta pe 10 Ian 2010, 18:16
    slabit urgent!

    fetelor cin are o dieta usoara, simpla de urmat? am nodul tiroidian si de la 23 ani nu mai am ciclu; acum urmez tratament substitutiv ptr ciclu si m-am ingrasat enorm:( trebuie sa slabesc vreo 30 kg:| astept ajutor din partea voastra si, daca se poate unul profesionist!

    1
    0

  • ale pe 10 Ian 2010, 13:28
    important

    eu am gasit intro revosta o dieta si am tinuta iar intro sapt am slabit cate 5 kg fata sport si nici nu puteam mainca tot ce era trebuia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4
    1

  • diana94 pe 5 Dec 2009, 18:04
    buna

    roxi cum ai reusit sa slabesti 21 de kg???si in cat timp???te rog spunemi si mie ms mult:*

    0
    1

  • gabi pe 3 Dec 2009, 14:34
    sfat

    Buna fetelor, dupa cum observ foarte multa lume are probleme cu greutatea si eu ma numar printre voi, dar as vrea sa va spun povestea mea si poate invatati ceva...:) Acum am 32 de ani 1.72 cm si 97 de kg.De cand ma stiu m-am considerat o persoana grasa cu toate ca la varsta de 18-23 de ani aveam in jur de 68 kg ceea ce era ok pentru inaltimea mea dar tot grasa ma vedeam. Acum un an am nascut un baietel iar in timpul sarcinii m-am ingrasat mult peste 40 de kg , nici nu stiu exact pt ca renuntasem la cantarit.Dupa ce am nascut am slabit dar nu suficient si am inceput sa iau tot felul de porcarii de pastile de slabit, lucru care l-am facut si inainte de sarcina...nu cred ca exista ceva pe lumea asta de slabit si sa nu fi luat...dar....toate sunt foarte daunatoare organismului...extrem de periculoase..abia acum o luna am realizat. In urma cu 6 ani m-am imbolnavit la ficat ..am stat 3 sapt in spital si nimeni nu a stiut ce am pana nu am spus ca luasem ceva de slabit dar nu m-am linistit...dupa o perioada am luat din nou...nici nu citeam prospectul sa nu vad contraindicatiile pentru ca oricum le ignoram...dar acum o luna am fost la un pas de a muri...bineanteles ca iarasi luasem pastile de slabit....mi-am distrus tot organismul.Acum sunt la o dieta foarte drastica...am slabit in mai putin de o luna peste 10 kg si sunt in scadere...si credeti-ma ca as prefera sa am 150 de kg dar sa fiu sanatoasa(..nu inseamna ca grasimea aduce si sanatate..ba din contra). Sfatul meu este pentru cine vrea sa slabeasca sa consulte un nutritionist, iar daca nu este la indeman oricui asta atunci incercati sa mancati totul degresat...fara prajeli si fara grasimi de orice fel...si macar putzin sport...asta fac eu acuma si ma simt foarte bine. Multa bafta tuturor si sper ca am fost de ajutor

    1
    0

  • oana pe 3 Dec 2009, 13:40
    21

    Ai slabit 21 de kilograme...dar spune si ce inaltime ai...?

    1
    0

  • camy pe 23 Nov 2009, 20:57
    oooo

    foarte tare!eu am 65 kg as dori sa slabesc vreo 5 kg dar sincera sa fiu 21 kg?la 40 de kg te simti bine?

    0
    0

  • Karla pe 20 Nov 2009, 16:05
    hi

    21kg in kte sapt?

    0
    0

  • roxy pe 18 Nov 2009, 13:48
    eu am slabit 21 de kg:X

    trebuie doar s faceti sport mult 3-4 ore pe zi in continuu seara sa nu mancati si sa nu mancati dulciuri multee eu am avut 61 kg si akum am 40 kg sunt multumuta peste cap am corpul cum miam dorit:X

    0
    0

  • diana94 pe 9 Nov 2009, 20:53
    buna

    buna vreau si io sa slabesc 15 kg am 15 ani s 56kg vreau si eu sa stiu ce sa fac.ms

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod