Jennifer Aniston si Gisele Bundchen

Ce combinaţii alimentare fac vedetele ca să fie suple?

Germenii de lucernă, varza kale sau algele marine sunt câteva dintre ingredientele mai neobişnuite care se regăsesc mereu în salatele vedetelor. Vezi ce combinaţii fac!
Vedetele apelează la tot soiul de superalimente pe care le combină în salate pentru a-şi menţine silueta de invidiat. Verdeţurile nu lipsesc niciodată din meniul lor, alături de grăsimi sănătoase, proteine şi cât mai puţini carbohidraţi. Iată ce salate preferă vedetele celebre de la Hollywood:


Jennifer Aniston


Se ştie că Jennifer Aniston este foarte atentă la alimentaţia ei şi nu consumă nimic nesănătos. Ea obişnuieşte să mănânce zilnic salate în care ingredientul de bază este grâul bulgur (sau năutul) combinat cu castraveţi, ceapă roşie, pătrunjel, mentă, fistic şi brânză feta.


Kate Hudson


Preferă salatele simple cu pepene roşu, rucola şi brânză feta. În plus, este dependentă de sport şi este una dintre promotoarele unui stil de viaţă sănătos.


Jennifer Lopez


Admirată pentru formele sale voluptoase, Jennifer Lopez este una dintre vedetele foarte stricte când vine vorba despre alimentaţie. Ea a împărtăşit fanilor săi una dintre reţetele sale preferate: o salată care conţine doar 39 de calorii, pe care o consumă zilnic.
Salata ei conţine varză kale, brânză slabă, seminţe coapte de dovleac, zeamă de lămâie, ulei de măsline şi puţină ceapă.


Lily Aldridge


Supermodelul adaugă ardeiul iute în mâncărurile sale, deoarece este recunoscut pentru faptul că arde grăsimile. Salata preferată conţine tofu, sfeclă roşie, morcovi, quinoa, broccoli şi verdeţuri.


Beyonce


Preferă salatele care conţin alge marine. Pe lângă acest superaliment, salata sa conţine varză kale, morcovi, castraveţi, migdale coapte, ceapă verde, frunze de coriandru şi busuioc.



Miranda Kerr


Un ingredient care nu-i lipseşte niciodată din salată este feniculul. Ea preferă salate simple cu fenicul, somon la grătar, măsline verzi, spanac, morcovi şi roşii.


Kourtney Kardashian


Preferă salatele cu piept de curcan la care adaugă salată verde, avocado şi seminţe de floarea-soarelui.


Gisele Bundchen


Este o fană a cartofilor dulci, care nu-i lipsesc niciodată din meniu. Salata sa preferată conţine cartofi dulci, varză kale, roşii cherry, broccoli, sfeclă roşie, quinoa, avocado şi năsturel (măcriş de baltă).



Selena Gomez


Consumă în fiecare zi avocado cu piept de curcan şi boabe de fasole alături de o salată de verdeţuri.


Jessica Alba


Pe contul său de Instagram postează destul de des ceea ce mănâncă. Una dintre salatele sale preferate pe care le face mereu acasă conţine morcovi, roşii cherry, avocado, ulei de măsline şi zeamă de lămâie.


Kim Kardashian


Preferă salatele foarte simple, iar una dintre combinaţiile sale preferate pe care le-a împărtăşit-o fanilor conţine spanac, piept de pui la grătar şi un dressing din brânză feta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod