Gravide

Gravidele anului 2014. Află ce vedete din România urmează să nască!

Gravidele anului 2014. Află ce vedete din România urmează să nască!

Anna Lesko a anuţat că este gravidă după ce timp de şapte luni a ascuns sarcina

Proiect de ajutorare a mamelor seropozitive pentru a naste copii sanatosi

Proiectul "Pasi pentru viitor" este derulat de catre Fundatia Baylor Marea Neagra incepand cu anul 2007 pe raza judetului Constanta si are ca scop ajutorarea si sprijinirea gravidelor seropozitve.
Cantar pentru femeile insarcinate

Cantar pentru femeile insarcinate

Cu siguranta, femeilor nu le este drag cantarul, decat atunci cand se simt foarte bine in pielea lor - iar asta se intampla destul de rar, mai ales acum, cand vedetele si mass-media ne dau de inteles...

Sunt gravida. De ce nu pot consuma ton?

La ton, exista un risc mai mare sa provina din zone poluate si, in acest caz, este foarte toxic pentru copil.

Toate gravidele vor face testul HIV/SIDA

Toate femeile insarcinate din Romania vor fi testate pentru depistarea unei eventuale infectiii cu HIV. Proiectul, demarat de ministerul Sanatatii, este sustinut si de Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals" din Capitala.

Un nou supliment alimentar pentru gravide

Pregnium este un complex unic de substante active adresat femeilor care se pregatesc sa devina sau tocmai au devenit mamici. Acest supliment este destinat pregatirii viitoarelor mamici pentru sarcina, nastere si pentru perioada de alaptare.

Sex. Interzis gravidelor?

Viata sexuala este un aspect important, poate cel mai important, dar si deseori neglijat, cand e vorba despre un barbat si o femeie pe cale de a deveni parinti. In timp ce...
Pagina:
12