Vrei un Revelion special? Hai în Malta!

Malta este o tara fascinanata in orice anotimp. Petrecerea dintre ani ar putea fi o experienta inedita pe aceste meleaguri, pentru ca ospitalitatea oamenilor, mancarea traditionala cu adevarat delicioasa din care nu lipseste carnea de iepure, supa “Minestra” din legume foarte proaspete, sau placintele din foitaj, dar si peisajele pitoresti fac din acest mic stat unul cu adevarat primitor.
Veti descoperi nenumarate comori! Veti admira Laguna Albastra, Valetta, capitala cu multele cladiri fascinante din timpul Cavalerilor Sfantului Ioan al Ierusalimului, dar si bazilica Ta Pinu din insula Gozo, unde miracolele sunt dovezi clare ale iubirii lui Dumnezeu.

Mdina, urbea care atrage turiştii ce vor pastra un locusor cald in inima lor Orasului Tacerii este locul cel mai potrivit pentru plimbari de relaxare.

Este o cetate aproape ireala, desprinsa parca din basme, locuita de doar 400 de oameni.  Cei care vor poposi aici vor vedea ce inseamna sa  traiesti intre ziduri de calcar silentioase, unde lipseste suieratul unui trafic infernal de capitala si gazul de esapament.
E clar! Odata ajuns aici vei simti ca te-ai intors in timp.

Prin Valletta, capitala Maltei

Valletta este o destinatie turistica impresionanta, ce se intinde pe o suprafata de un kilometru patrat. Cele mai impunatoare sunt cladirile in stil baroc, iar printre cele mai frumoase obiective turistice se numara Catedrala Sf. Ioan, ce gazduieste una dintre cele mai faimoase opere de arta din Europa, pictura „Taierea capului Sf. Ioan Botezatorul”, singura pe care marele Michelangelo si-a pus semnatura.
Alte lacasuri de cult pe care le poti vizita in Valletta sunt Biserica Sf. Paul, Biserica Fecioarei, Biserica Sf. Paul Naufragiatul, cea mai veche din Valletta, si Biserica Sf. Francisc d’Asisi, construita in stil maltez.

Muzeele cu renume din capitala Maltei sunt Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Srheologie, Muzeul National al Razboiului, sau Muzeul Jucariilor.

Tot in  Valletta, turistii trebuie sa poposeasca in palatele si castelele, care incanta privirile turistilor: Palatul Marilor Maestri, Palatul Parisio, Palatul Ordinului de Malta si Palatul Castellania.

Revelionul in capitala Valletta, intr-un hotel de cinci stele  costa intre 853 de euro si 599 de euro.
Daca vei alege un hotel de patru stele, tariful pe pachet este de 543 de euro, la care se adauga si Gala Dinner ( 110 euro), ce se va servi la Hotel Excelsior de cinci stele. Veti avea parte de cina tip bufet, care incepe la ora 20.30.

Tariful pe pachet include: cinci nopti cazare cu mic dejun, bilet de avion cursa charter ( Air Malta)- Bucuresti Otopeni- Malta-Bucuresti Otopeni

Transfer- aeroport-hotel si retur, asistenta turistica in limba romana, bagaj de cala 20 de kilograme de persoana, bagaj de mana 10 kilograme de persoana.
Plecarile au loc in data de 28.12.2014. www.malta.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod