Portelan pictat Porphyras


Porphyras a luat naștere în toamna anului 2011, sub deviza „Art is closer than you think”, ca urmare a îndemnului de a ne înconjura zi de zi de obiecte frumoase și utile. Este primul boutique online (www.porphyras.ro) din România cu obiecte din porțelan pictate manual, o îngemănare a tradiționalului cu modernul, o sinergie a vechiului cu noul, raritatea obiectelor întalnindu-se cu funcționalitatea lor.

La Porphyras gasesti cadoul perfect pentru tine, pentru ea sau el sau pentru ei, prietenii voștri dragi sau chiar pretențioșii parteneri de afaceri, toți acei oameni care merită să se înconjoare de frumos. Cu toții avem momente de ezitare când dorim să rămânem întipăriți în mintea celor apropiați printr-un cadou unic, memorabil și atunci Porphyras vine cu ideea salvatoare: un obiect din porțelan pictat manual.

Fie un set cochet pentru un mic dejun „a la francaise” sau un set de ceai elegant și impunător, o cafetieră fină înconjurată de cești micuțe pentru savurarea unui espresso aromat sau de ce nu, o casetă de bijuterii, toate aceste splendide obiecte pot fi personalizate cu motivele dorite, cu monograme sau nume urmând ca de fiecare dată când le utilizăm să ne amintim cu drag cum ni le-am cumpărat sau de la cine le-am primit.

Născute din pasiune pentru estetică și design, colecțiile Porphyras se adresează persoanelor elegante și sofisticate care doresc să transforme acțiuni obișnuite, de rutină, precum băutul cafelei, în momente de răsfăț și desfătare.
Pictate integral manual, în stil franțuzesc, obiectele Porphyras încântă instantaneu, prin linia fină a desenului și prin design-ul modern, ALTFEL.

Obiectele Porphyras pot fi comandate online cu doar un singur click, un număr limitat poate fi vizionat și în magazinul Casara ( Calea Dorobanților 159, Sector 1, București) și Alchemia ( Calea Moșilor 95, Sector 2, București).

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod